Lill-Babs' minnegudstjeneste:

Tok farvel med sin gode venninne

Kjendisene strømmet til for å ta farvel med avdøde Lill-Babs.

SAMLET I STOCKHOLM: Wenche Myhre, Elisabeth Andreassen og Björn Skifs var blant dem som møtte opp til Lill Babs' minneseremoni søndag. Foto: Andreas Fadum
SAMLET I STOCKHOLM: Wenche Myhre, Elisabeth Andreassen og Björn Skifs var blant dem som møtte opp til Lill Babs' minneseremoni søndag. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

3. april kom den triste nyheten om den svenske artisten Barbro Margareta Svensson, bedre kjent som Lill-Babs, hadde går bort, 80 år gammel.

28. mai begraves artisten som står bak slagere som «Är du kär i meg ännu, Klas-Göran?», «Älaskade ängel» og «April, april» i Järvsö i Sverige. I dag samlet familie og venner av den svenske artisten seg til en minneseremoni i Storkykan i Stockholm.

Blant dem var flere kjente fjes til stede, som Wenche Myhre (71) og Elisabeth «Bettan» Andreassen (60).

Mange hilsener

Minnegudstjenesten ble arrangert av en ung jente som plasserte et par sko foran et stort bilde av den folkekjære artisten, ifølge Expressen.

Det ble spilt orgelmusikk under seremonien, samtidlig som en fugl, som hadde lurt seg inn døren til kirken, også stjal oppmerksomhet, skriver avisen.

En av Lill-Babs bedre venner, Quincy Jones, sendte en hilsen via et videoklipp.

- Hun var en fantastisk person. Som jeg sier, det var høyere makter som førte oss sammen, sa hun.

Også døtrene til Lill-Babs, Monica Svensson, Malin Berghagen og Kristin Kaspersen, sendte sin hilsen gjennom sangen «Om inte du fans» av Tommy Nilsson og Kristin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer