Tok farvel med Jan Werner

Sterkt beveget og med tårer i øynene reiste kjendisene seg og gav Jan Werner stående applaus i kirken.

JANS SISTE FERD: Jan Werners båre legger ut på turen "hjem" til Odalen der han skal jordfestes. Foto: Se og Hør Nett
JANS SISTE FERD: Jan Werners båre legger ut på turen "hjem" til Odalen der han skal jordfestes. Foto: Se og Hør Nett Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den store stemmen er død. Men under bisettelsen i ettermiddag runget Jan Werners stemme igjen.

Og da den folkekjære artistens versjon av "You raise me up" var ferdigspilt i Uranienborg kirke, reiste alle seg og klappet og gråt og klemte hverandre. Det var en utrolig duett med Elisabeth Andreassen!

BISETTELSEN: Se alle bildene her!

Litt tidligere tok Jan Werners manager Febe Rognstad et beveget farvel med sin gode venn:

- Det blir langt å gå uten deg. Snart kommer det en hverdag. Men hverdagen min var deg. Du var høyt elsket.

I salen satt artistens venner og kjempet mot tårene. Og de var der alle, Elisabeth Andreassen, Tommy Steine, Henriette Lien og Finn Schjøll.

Trine Rein, Gaute Ormåsen, Janne Formoe, Jan Fredrik Karlsen, Øivind Blunck, Guri Schanke, Trond Myhre, Rolf Løvland, Kåre Conradi, Marian Aas-Hansen og Sturla Berg-Johansen.

JANS LIV I BILDER:
En folkekjær artist

Så mange venner hadde Werner at det ikke gikk å samle dem i én kirke. I stedet ble den rørende bisettelsen overført til storskjerm på utsiden av kirken.

Bisettelsen startet med allsang av "Eg veit i himmerik", en salme Jan Werner hadde et spesielt forhold til.

Kirken var nydelig dekorert, og hele gulvet er dekket med kranser. Det var levende lys over alt.

Jan Werner døde bare 30 år gammel.

Før bisettelsen begynte klokken 13.00 ble det spilt kjente musikallåter som tidligere er blitt sunget av Werner, blant annet "Music of the night" fra "Phantom of the Opera".

LES OGSÅ: Synger for sin døde venn

Fans og venner reagerte med sjokk da Jan Werner ble funnet død i sitt hjem fredag 29. september, bare 30 år gammel. Den folkekjære artistens foreldre ønsket at alle som ville skulle få anledning til å ta et siste farvel med ham.

Etter seremonien i Uranienborg kirke blir kisten med Jan Werner ført til Nord-Odal hvor den nærmeste familien tar farvel ved graven. Samtidig drar kjendiser og kolleger fra bransjen til en minnestund på Smuget i Oslo.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer