<strong>FULLSATT KAPELL:</strong> Alfaset gravlunds kapell var fylt til randen da den norske artisten Hilde Heltberg ble bisatt torsdag. Foto: Anders Myhren/ Seher.no
FULLSATT KAPELL: Alfaset gravlunds kapell var fylt til randen da den norske artisten Hilde Heltberg ble bisatt torsdag. Foto: Anders Myhren/ Seher.no Vis mer

Tok farvel med Hilde Heltberg

Musikk-Norge sørget over den norske artisten som døde så altfor tidlig...

Publisert
Sist oppdatert
Se video fra Hilde Heltbergs bisettelse nederst i saken!


SEHER.NO: Den norske artisten Hilde Heltberg tapte søndag 4. september kampen mot kreften, bare 51 år gammel.

Torsdag tok venner, familie og store deler av musikk-Norge farvel med artisten i et fullsatt Alfaset gravlunds kapell i Oslo.

Flere kjente personer var møtt opp for å vise den folkekjære artisten sin siste respekt. Blant dem var Hellbillies-vokalist Aslag Haugen, som tidligere har samarbeidet med Heltberg.


- Hun var jo med på to av platene til Hellbillies. Hun var fantastisk flink. En av de aller flinkeste jeg har jobbet med i studio noen gang. Dette er veldig trist. Hun var alltid kjempehyggelig og real. Aldri vanskelig på noe vis. Lett å spørre om ting, sier Haugen til Seher.no.

Under bisettelsen fremførte blant andre Henning Kvitnes, Ole Paus og Kari Iveland sanger for å minnes sin venn og kollega.

Og for Kari Iveland ble bisettelsen en svært sterk opplevelse.


- Den var utrolig vakker. Jeg tror det var litt i Hildes ånd. Hilde var liksom der. Det er helt ubeskrivelig vondt. Det er fryktelig vondt, sier Iveland til Seher.no.

Wenche Myhre, Elisabeth Andreassen, Jan Fredrik Karlsen og Finn Schjøll var noen av de som møtte opp på Alnabru i Oslo for å ta farvel med Hilde Heltberg torsdag.Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Tapte kampen mot kreften 

Se video fra Hilde Heltbergs bisettelse her:


[obj:media:10024]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer