Elena Belle:

Tok farvel med ektemannen

Holdt gigantisk fest til ære for den avdøde ektemannen.

MISTET MANNEN: I starten av mars mistet hollywoodfrua Elena Belle (34) ektemannen. Nå har hun tatt farvel - ved å holde en gigantisk fest. Foto: NTB Scanpix
MISTET MANNEN: I starten av mars mistet hollywoodfrua Elena Belle (34) ektemannen. Nå har hun tatt farvel - ved å holde en gigantisk fest. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I starten av mars kom den triste sjokknyheten om at hollywoodfruen Elena Belle (34) hadde mistet ektemannen.

Michael Theanne (45) kollapset nær parets hjem i Los Angeles etter en tur med hundene, ifølge Billboard.

På sin egen Instagram-konto har Belle delt en rekke bilder av ektemannen etter dødsfallet, og har delt flere søte tekster.

«Jeg elsker deg med hele mitt hjerte og sjel, hvil i fred min engel Michael», er noe av det hun har delt med følgerne.

- Michales utrolige varme, kjærlige og generøse sjel påvirket alle rundt ham. Vi vet at mange av dere kommer til å være med oss når vi fortsetter å bære Michael med oss i våre hjerter for alltid, skrev familien i en uttalelse etter dødsfallet, skriver Aftonbladet.

Nå tar imidlertid realityprofilen et siste farvel med ektemannen - med en gigantisk fest for å hedre hans minne.

Stor fest

34-åringen inviterte gjester som stod paret nært, og i stedet for å fokusere på det tunge tapet, valgte gjestene å feire ektemannen.

Det gjorde de ved å blant annet skåle i sjampagne, og å tatovere inn Michael Theannes initialer. Elena Belle valgte selv å tatovere «MT11» og datteras navn, Luna.

- I dag feiret vi en fantastisk sjel. Alle hans venner og familie var der, skrev hollywoodfruen på Instagram, etterfulgt av en rekke bilder på Instagrams historiefunksjon.

TATOVERINGER: Flere av gjestene tatoverte inn Michaels initialer. Foto: Skjermdump Instagram
TATOVERINGER: Flere av gjestene tatoverte inn Michaels initialer. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
SKÅL: Ektemannen ble feiret med en gigantisk skål. Foto: Skjermdump Instagram
SKÅL: Ektemannen ble feiret med en gigantisk skål. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Blant gjestene var DJen Steve Aoki, som Theanne var manager for. I tillegg var flere av 34-åringens «Svenske Hollywoodfruer»-kolleger der, og på flere av videoene kan man få et glimt av både Gunilla Persson, Maria Montazami og Siv Cotton.

Elena Belle har medvirket i TV3s «Svenske Hollywoodfruer», men ble kanskje best kjent da hun var deltaker i den svenske versjonen av «Paradise Hotel» i 2005 - da under navnet Natacha Peyre.

Belle og Theanne møttes på Ibiza i 2015, og paret giftet seg på stillehavsøya Bora-Bora året etter. Sammen har de datteren Luna Belle Theanne (2).

SVENSKE HOLLYWOODFRUER: En hyggelig middag mellom de svenske hollywoodfruene blir alt annet enn hyggelig når de fire kvinnene braker sammen. Video: TV3 Vis mer

Hyllet mannen på sosiale medier

Kort tid etter ektemannens død valgte Belle å legge ut en noen minnesord til Michael.

«Michael, min engel, min sjelevenn, min beste venn og den beste faren Luna noensinne kunne fått», innleda hun innlegget med.

«Ord kan ikke beskrive hvor mye vi vil savne deg. Hjertet mitt blør og jeg kan ikke tro at det er sant. En ting jeg lover deg er at jeg vil la Luna få vite hvor fantastisk du var og hvor mye du elsket henne. Jeg er for evig takknemlig for tiden vi hadde sammen og jeg vil ta vare på alle de vakre minnene vi har sammen. Vi vil møtes igjen på den andre siden, min elskling», fortsetter hun, før hun avslutta:

«Jeg elsker deg med hele mitt hjerte og sjel, hvil i fred min engel Michael», og takker alle som har stått ved hennes side den siste tida.

LES OGSÅ: Stjernen i sorg over dødsfall

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer