Tok et realt grep rundt kjærestens rumpe

Kim Kardashian er ikke redd for å vise følelser foran paparazzifotografene.

TOK TAK: Kanye West and Kim Kardashian brydde seg ikke om de mange paparazzifotografene som knipset bilder av dem. Foto: All Over Press
TOK TAK: Kanye West and Kim Kardashian brydde seg ikke om de mange paparazzifotografene som knipset bilder av dem. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rapper Kanye West (35) og reality-babe Kim Kardashian (31) har siden de ble kjærester tidligere i år, hatt problemer med å holde kjærligheten overfor hverandre skjult.    

Det fikk flere paparazzifotografer erfare da de tirsdag formiddag knipset paret som gjorde ærender i regnfulle Miami.

Gentleman som Kanye er mot sin ny kjæreste, tok han fram en gigantisk paraply da regnet sto på som verst, som han stødig holdt over seg selv og Kardashian.

SE VIDEO: HER ER UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Som takk for gesten ga 31-åringen kjæresten et realt klyp i baken... Noe som rapperen ikke så ut til å ha noe imot...

De to celebritetene har vært venner i en årrekke, men det var først da hun i april i år spradet rundt med øredobber med «All of The Lights»-stjernens initialer på, at romanseryktene skøt fart.

Etter at paret bekreftet den gryende kjærligheten, til tross for at Kardashian teknisk sett fremdeles er gift med eksen Kris Humphries (27), har de hengt sammen som erteris.

Kims nye flamme har blitt godt tatt imot av the Kardashians, og spesielt mamma Kris Jenner (56) er glad på datterens vegne:

- Jeg har aldri sett Kim så lykkelig. Hun er rolig, hun er glad og hun er fornøyd med livet om dagen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kanye West ber kjæresten slanke vekk ni kilo 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer