Delilah Belle Hamlin:

Tok en ufrivillig overdose

Kjendisdatteren deler et svært ærlig og åpent innlegg.

SYK: Delilah Belle Hamlin avslører i en video at hun tok en ufrivillig overdose. Her med søsteren Amelia Gray Hamlin. Foto: Shutterstock Editorial / NTB
SYK: Delilah Belle Hamlin avslører i en video at hun tok en ufrivillig overdose. Her med søsteren Amelia Gray Hamlin. Foto: Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert

Tidligere såpestjerne Lisa Rinna (58), som er gift med skuespiller Harry Hamlin (69), har vært blant de høylytte kvinnene i «Real Housewives of Beverly Hills» i flere år.

Gjennom årene har 58-åringen, som blant annet er kjent for sin rolle i «Days of Our Lives», dermed skapt mang en overskrift, både på og utenfor skjermen.

Nå er det imidlertid en av såpestjernens døtre som skaper overskrifter.

SVINGER SEG: Skuespiller og realityprofil, Lisa Rinna, begynte å danse på Instagram, og det var det ikke alle som satte pris på. Video: Lisa Rinna/ Rød Løper Vis mer

- Så skummelt

Lisa Rinna og Harry Hamlin har døtrene Amelia Gray (20) og Delilah Belle (23) sammen.

Tirsdag denne uken tok sistnevnte til Instagram, for å fortelle sin historie om hvordan hun ble avhengig og tok overdose av flere avhengighetsskapende legemidler. Videoen hun har publisert er nesten 30 minutter lang.

- Dette er så skummelt. Så, på starten av året, i februar og mars, var da jeg fikk coronavaksinen. Etter den andre dosen var jeg syk i 36 timer. Det føltes ut som bena mine skulle brekke, og ja ... Det var da det hele startet.

Hun sier videre at vaksinen trigget en rekke autoimmune sykdommer hun har, og at hun fikk blant annet alvorlige panikkanfall, migrene og anfall.

Etter flere turer til legen ble det konstatert av en psykiater at hun skulle få hjelp med panikkanfallene. Det var da hun skal ha fått resept på «for mye medisiner», sier 23-åringen.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Tok overdose

Videre forteller kjendisdatteren at hun tok en blanding av tre ulike avhengighetsskapende medikamenter, i tillegg til antibiotika og kosttilskudd.

- Kroppen min ble avhengig (...) Jeg tok overdose. Jeg mente det ikke i det hele tatt. Jeg tok overdose av et medikament, som jeg tok sammen med et annet. Av en eller annen grunn havnet jeg på sykehuset.

Etter sykehusbesøket sjekket hun inn på behandlingssenter. Der var hun i tre uker, opplyser hun. 23-åringen sier hun tidligere har vært innlagt på behandlingssenter for angst og depresjon.

TUNGT: Stephanie Pratt, kjent fra den amerikanske dokusåpen «The Hills», har tidligere slitt med avhengighet. Video: Viafree. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Gjennom årene har Hamlin blitt diagnostisert med pediatrisk autoimmun nevropsykiatrisk forstyrrelse forbundet med streptokokkinfeksjon (PANDAS), Epstein-Barr-virus, en type herpesvirus som står bak mononukleose (kyssesyken), og akutt hjernebetennelse (encefalitt), ifølge US Weekly.

PANDAS er en omstridt sykdom som kan opptre etter en halsbetennelse og forårsake akutt tvangslidelse og tics, ifølge NHI.

- Familien min og jeg sliter med å finne ut hva vi skal gjøre. Mentalt føler jeg meg ikke i toppform i dag, jeg føler meg håpløs, avslutter hun.

LES OGSÅ: Kjendisdatter nekter å skjule sykdommen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer