Tok «en Jenny» før prisutdelingen

Sigrid Bonde Tusvik i det kreative hjørnet før Komiprisen 2014.

FINGERNEM: Sigrid Bonde Tusvik (t.v) fortalte Se og Hør at hun hadde «tatt en Jenny» og sydd om pentoppen hun var iført på Chateau Neuf lørdag kveld. Her poserer hun på den røde løperen med «Mot i brøsta»-kollegene Henriette Steenstrup og Else Kåss Furuseth.  Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
FINGERNEM: Sigrid Bonde Tusvik (t.v) fortalte Se og Hør at hun hadde «tatt en Jenny» og sydd om pentoppen hun var iført på Chateau Neuf lørdag kveld. Her poserer hun på den røde løperen med «Mot i brøsta»-kollegene Henriette Steenstrup og Else Kåss Furuseth. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld var de største navnene i norsk underholdning samlet på Chateau Neuf i Oslo, da Komiprisen 2014 gikk av stabelen.

Blant de mange kjente fjesene som hadde tatt turen til revyscenen denne varme septemberkvelden, var komiker Sigrid Bonde Tusvik (34).

Selv om «Torsdag kveld fra Nydalen»-stjernen ikke var nominert til noen pris, var ettbarnsmoren i godt humør. Hun troppet opp i sort skjørt og en matchende, trendy magetopp.

- Jeg har faktisk «tatt en Jenny Skavlan» - og har sydd om en topp, fortalte hun lattermildt om antrekket sitt til Se og Hørs reporter på vei inn til Komiprisen, der hun selv var en av prisutdelerne.

Skuespiller og designer Jenny Skavlan (28), som har gitt ut to bøker med «Sy om»-tips, er nemlig i vinden som aldri før.

Denne uken har Jenny promotert Fretex' gjenbruksdager sammen med kronprinsesse Mette-Marit (41) i Fredrikstad og Bergen, og «Børning»-stjernen har dessuten stått for redesign av to av kronprinsessens Prada-kjoler.

Her er hele listen over årets Komiprisen-vinnere:

Årets kvinnelige scenekomiker:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer