DØD?: Ifølge kjendisreporter Liz Smith har Natashas ektemann Liam Neeson og resten av familien nå tatt skuespillerinnen av respiratoren som holdt henne kunstig i live.  Foto: All Over Press
DØD?: Ifølge kjendisreporter Liz Smith har Natashas ektemann Liam Neeson og resten av familien nå tatt skuespillerinnen av respiratoren som holdt henne kunstig i live. Foto: All Over PressVis mer

Tok deres siste farvel

Natasha Richardson skal angivelig være tatt av respiratoren...

SEHER.NO: "Parent Trap"-stjernen Natasha Richardson (45) fikk livstruende skader da hun falt og slo hodet under en skitime på ferie i Mont Tremblant i Canada tirsdag.

Skaden hun fikk i nybegynnerløypa skal først ha virket lite alvorlig, til tross for at skuespillerinnen ikke kjørte med hjelm.

Ifølge talspersoner for skisenteret skal Richardson ha ledd da hun reiste seg, og nektet å dra til lege. Men en time etter at hun returnerte til hotellet skal hun ha fått voldsomme hodesmerter og ble i all hast kjørt til sykehus.

Richardson, som er gift med skuespillerkollega Liam Neeson (56) og er datter av Oscar-vinner Vanessa Redgrave (72), ble først kjørt til Hospitalier Laurentien, før hun ble fraktet videre til Hôpital du Sacré-Coeur de Montréal.

Flere kilder har hevdet at det var her de fant ut at skuespillerinnen var "hjernedød".

Tirsdag kveld ble hun så fraktet med privatfly hjem til Manhattan for å "tilbringe en siste dag med familien”.

Likevel har det det siste døgnet hersket full forvirring om Natashas tilstand, og mens noen medier har meldt at hun snart vil dø, skriver andre at det fortsatt er håp.

Hverken Neeson eller Richardsons talspersoner har så langt kommentert ulykken.

Onsdag kveld skrev imidlertid kjendisreporter Liz Smith på sin nettside at skuespillerinnen nå er død, skriver Perez Hilton.

Ifølge Smith tok familien til Richardson henne av respiratoren som holdt henne i live klokken halv to onsdag ettermiddag. 

Kilder hevder nå at dette ikke kom som en overraskelse, i og med at familien valgte å ta henne med til Lenox Hill Hospital.

- Ingen drar til Lenox Hill hvis de er virkelig syke. Hadde hun hatt en sjanse for å overleve, hadde de funnet et fantastisk sykehus med spesialister på hjernekirurgi, sier en kilde til wowowow.com.

Familie og venner av Natasha er nå samlet på sykehuset for å trøste og støtte hverandre i den tunge tiden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Hjernedød etter skiulykken