Jay Cutler og Jana Kramer:

- Tok den gryende romansen offentlig

Nå skal ekskona ha blokkert hans nye flamme.

NYTT PAR? Jay Cutler og Jana Kramer er begge nyskilte og nå skal de ha funnet trøst i hverandre. Foto: Splash News/NTB/Jana Kramer/Instagram
NYTT PAR? Jay Cutler og Jana Kramer er begge nyskilte og nå skal de ha funnet trøst i hverandre. Foto: Splash News/NTB/Jana Kramer/Instagram Vis mer
Publisert

I ti år var var «The Hills»-stjernen Kristin Cavallari (34) kjæreste med NFL-proffen Jay Cutler (38), og i syv av dem var de også gift. I fjor vår kom derimot nyheten om at stjerneparet skulle skilles.

Sammen har de barna Camden (9), Jaxon (7) og Saylor (5).

«Det er med stor sorg at vi etter ti år sammen har besluttet å gå fra hverandre. Vi har bare kjærlighet og respekt for hverandre og er dypt takknemlige for tiden vi har hatt sammen, minner vi har skapt, og barna vi er så stolte av. Dette er bare en situasjon hvor to mennesker har vokst fra hverandre», skrev tv-profilen den gang i et innlegg på Instagram.

COMEBACK: Det er duket for en ny sesong av «The Hills: New Beginnings», og Kristin Cavallari gjør comeback. Video: MTV Vis mer

Dater på hver sin kant

Mens Cavallari har blitt koblet til både komikeren Jeff Dye (38) og countrystjernen Chase Rice (35) etter bruddet, har det vært stille rundt kjærlighetslivet til Jay Cutler.

Kristin Cavallari og Chase Rice har datet i rundt to måneder, og den siste tiden har paret skapt flere overskrifter i pressen.

Mandag forrige uke overrasket også Cutler da han ble sett på date med den nyskilte «One Tree Hill»-stjernen Jana Kramer (37).

Da skrev nemlig People at det skal ha ligget et motiv bak daten fra Cutlers side. Ifølge dem skal han ha tatt med seg Kramer på en kjent biffrestaurant i Nashville i håp om at Cavallari ville finne ut av det.

- Jay prøvde å gjøre Kristin sjalu ved å gå på en offentlig date med Jana. Han er ikke glad for at hun dater Chase og har prøvd å vinne Kristin tilbake, fortalte en kilde til nettstedet.

DØDSFALL: Kristin Cavallari, kjent fra «Laguna Beach» og «The Hills», mistet broren sin i 2015. Det har hun tidligere latt være å uttale seg om, men nå åpner hun opp om den tunge tiden. Video: TV 2 Sumo, Viafree Vis mer

Blokkerte eksens nye flamme

Nå kan det derimot se ut til at forholdet mellom Cutler og Kramer er litt mer seriøst enn først antatt.

Onsdag forrige uke, bare to dager etter den første offentlige daten, dukket nemlig duoen opp sammen igjen.

Denne gangen på åpningen av en rooftop bar i Nashville. Her stilte de til og med opp på et bilde sammen, skriver People, som også har delt bilde av dem sammen med to andre venner på sin Twitter-profil:

Ifølge People reiste paret videre til Greenville i South Carolina for å se et stand up-show dagen etter.

Til tross for at Cutlers ekskone, Cavallari, selv skal være i et nytt forhold, så skal hun ha blokkert Jana Kramer på sosiale medier etter at det ble kjent at hun datet eksmannen hennes, skriver People.

- Jay og Jana fant hverandre da de hadde mye til felles rundt skilsmissene sine, fortalte en kilde til People nylig.

Mens Cutler og Cavallari som nevnt gikk hver til sitt våren 2020, søkte Kramer om skilsmisse fra sin ektemann, den tidligere NFL-proffen Mike Caussin (34) i april i år etter at en rekke utroskapsrykter hadde versert.

«Det er på tide. Samtidig som jeg forsøker å skape mening ut av en virkelighet jeg aldri trodde ville være mulig, har disse ordene nå blitt en realitet. Jeg har kjempet. Jeg har elsket høyt. Jeg har tilgitt. Jeg har lagt ned arbeid. Jeg har gitt alt jeg har hatt, og nå har jeg ikke noe mer å gi», skrev Kramer i et innlegg på Instagram den gang.

ENSOM: Venke Knutson gjester denne uka «Lindmo», og der forteller hun blant annet om at hun ble ensom etter skilsmissen. Video: NRK Vis mer

Videre delte hun at hun fortsatt tror fullt og holdent på ekteskap og kjærlighet, men at hun ikke orket å kjempe mer.

«Jeg vil alltid oppfordre dere til å fortsette kampen, men man kan ikke kjempe den alene», avsluttet «One Tree Hill»-stjernen.

Tøft ekteskap

Jana Kramer og Mike Caussin giftet seg i 2015. Utroskap fra Caussins side førte imidlertid til at de skilte lag allerede året etter - men i 2017 ble de sammen igjen og fornyet ekteskapsløftene.

Sammen har de barna Jolie Rae (6) og Jace Joseph (3).

Duoen la aldri skjul på at de hadde det tøft i ekteskapet. Den nevnte utroskapsskandalen har de begge snakket åpent om flere ganger.

I september fjor ga eksparet ut boka «The Good Fight», som handlet om hvordan de skulle gjøre ekteskapet sterkere etter ektemannens utroskap og sexavhengighet.

«Jeg har bare datet noen få kvinner i mitt liv. De fleste av forholdene kan bli beskrevet som at «vi snakket sammen», noe som egentlig betyr at vi lå sammen, men jeg forpliktet meg aldri nok til å få følelsene mine med. Jeg var utro, jeg klarte ikke å være alene», skrev Caussin i boka, gjengitt av People.

Han skrev videre at han i starten av forholdet ikke ante hvem han var, men at han seinere fant seg selv i større grad. I etterkant har Caussin vært i behandling for sexavhengigheten.

LES OGSÅ: «Tatt på fersken» etter Met-gallaen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer