LAV PROFIL: Britney har holdt en usedvanlig lav profil etter helgeturen til Las Vegas, som på dette bildet tatt i går. Det kan tyde på at ryktene om at hun la seg under kniven har noe for seg... Foto: All Over Press
LAV PROFIL: Britney har holdt en usedvanlig lav profil etter helgeturen til Las Vegas, som på dette bildet tatt i går. Det kan tyde på at ryktene om at hun la seg under kniven har noe for seg... Foto: All Over PressVis mer

Tok Britney fettsuging?

Britney dro på helgetur til Las Vegas - men det var ikke for å gamble...

SEHER.NO: En opprivende skilsmissesak, trafikkulykker med paparazzifotografer og kjøring på rødt lys med barn i bilen har tydeligvis ikke gitt Britney Spears (25) nok oppmerksomhet.

Flere amerikanske medier hevder ifølge Daily Mail at superstjernen fikk utført en fettsuging da hun i helgen dro til gamblingbyen Las Vegas.

Britney har ikke kommentert ryktene, men har knapt vært å se for fotografene de siste to dagene.

Kanskje skyldes det at hun har brukt tiden til å hvile ut etter operasjonen?

Også i fjor ble popsangerinnen beskyldt for å ha fikset på kroppen, noe hun benektet heftig.

Og forrige måned pyntet Spears - som for kort tid siden ga ut comeback-CD-en "Blackout" -  på leppene for stramme opp utseendet.

Kanskje det hjelper... Combacket har i hvert fall - til tross for massive fiasko-spådommer - til nå resultert i henholdsvis topp 3-plassering for førstesingelen og annenplass for albumet på verdens viktigste hitliste, Billboard.

LES OGSÅ: Testet positivt på amfetamin!