Tok Botox for å være med i «Glee»

Tenåringsstjernen (18) måtte gjennom en omfattende makeover.

TOK BOTOX: 18 år gamle Charice har måttet gjennomgå en omfattende forvandling i forbindelse med rollen i tv-serien «Glee».  Foto: All Over Press
TOK BOTOX: 18 år gamle Charice har måttet gjennomgå en omfattende forvandling i forbindelse med rollen i tv-serien «Glee». Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Tenåringsstjernen Charice Pempengco (18), som tidligere har blitt omtalt som en av «verdens mest talentfulle unge jenter» av talkshowdronningen Oprah Winfrey, er snart aktuell med en rolle i tv-serien «Glee».

Og får å få lov til å være med i suksess-serien, har ungjenta fra Filipinene måttet gjennomgå en omfattende og ganske så sjokkerende forvandling, skriver Us magazine.

I intervju med tv-kanalen ABS-CBN fortalte plastisk kirurg Vicki Belo at den 18 år gamle sangstjernen angivelig skal ha fått Botox-injeksjoner i ansiktet, samt gjennomgått flere kosmetiske behandlinger.

Alt dette for at hennes «naturlig runde ansikt» skulle bli smalere og passe Hollywood-idealet.

Ungjenta selv har tidligere innrømmet at det har vært mye press i forbindelse med «Glee»-debuten. 

- Alle lurer jo på hvordan Charice kommer til å se ut i serien. Er hun god nok til å konkurrere med rollefiguren Rachel Berry? Så selvsagt er det mye press, har Charice uttalt.


Pempengco fikk sitt store gjennombrudd i USA allerede som 15-åring, da hun opptrådde på «The Ellen DeGeneres Show».

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Kjærester både på tv og i virkeligheten