Tok amme-bilde av kona

Bruce Willis kunne neppe vært stoltere over sin vakre kone og nyfødte datter.

FORELSKEDE FORELDRE: Bruce Willis og Emma Heming Willis fikk barn nummer to for et par uker siden, og koser seg med å dokumentere livet med babyen. Her er paret avbildet Vanity Fairs Oscar-fest i mars, to måneder for Evelyn Penn ble født. Foto: FameFlynet
FORELSKEDE FORELDRE: Bruce Willis og Emma Heming Willis fikk barn nummer to for et par uker siden, og koser seg med å dokumentere livet med babyen. Her er paret avbildet Vanity Fairs Oscar-fest i mars, to måneder for Evelyn Penn ble født. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Bruce Willis (59) regnes blant de mest hardbarka action-veteranene i Hollywood, men på hjemmebane er han en myk mann.

For tre uker siden ble han pappa for femte gang, da kona Emma Heming Willis (35) fødte parets andre datter, Evelyn Penn.

Siden den gang har han visst ivrig fotografert den lille familien, i hvert fall hvis man skal tro Instagram-bildet modellkona delte på Twitter lørdag.

Til bildet, som viser at hun ammer lille Evelyn Penn, skrev hun: «Frokost for helter», og opplyste om at det var Bruce som var fotografen.

«Die Hard»-helten og Emma har fra før av datteren Mabel Ray (2), og det virker som at filmstjernen er svært komfortabel med å være eneste mann i familien.

- Vi visste ikke kjønnet på babyen før hun kom. Generelt sett mener jeg at kvinner bør bestemme alt. Kvinner er bare mye smartere enn menn, sa han til People uken etter fødselen.

59-åringen har fra før av døtrene Tallulah (20), Scout (22) og Rumer Willis (25) med ekskona Demi Moore (51).

Emma og Bruce Willis er ikke de første stjernene som slår et slag for amming på sosiale medier.

Toppmodell og tobarnsmor Gisele Bündchen (33) har tidligere delt et morsomt ammebilde fra et modelloppdrag - det samme har Miranda Kerr (31) gjort.

LES OGSÅ: Avslører drama i kulissene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer