Stacey Dash:

- Tok 18 til 20 piller om dagen

Stacey Dash åpner seg om narkotikaproblemet.

ÆRLIG: Stacey Dash forteller ærlig om problemene sine i nytt intervju. Foto: Shutterstock Editorial / NTB
ÆRLIG: Stacey Dash forteller ærlig om problemene sine i nytt intervju. Foto: Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Stacey Dash (54) er mest kjent fra den romantiske komedien «Clueless», som kom ut i 1995 og for mange nærmest definerte tiåret.

Dash spilte den vakre tenåringsjenta Dionne i filmen og TV-serien ved samme navn, og har siden den gang også vært å se i en rekke filmer.

Likevel er det nok privatlivet som ha fått mest oppmerksomhet. Siden 90-tallet har skuespilleren vært gift, og skilt, hele fire ganger.

Den fjerde, og hittil seneste skilsmissen ble kjent i mai i fjor, etter et noe trøblete forhold til advokaten Jeffrey Marty. De to giftet seg etter bare ti dager, og ekteskapet tok slutt etter to år.

SJOKKERT: Drew Barrymore ble sittende målløs igjen da hennes tidligere skuespillerkollega, Michael Vartan, kom med en oppsiktsvekkende og koselig avsløring denne uka. Vis mer

Avhengig av smertestillende

I et nylig intervju på «The Dr OZ Show» åpnet skuespilleren seg om at hun har slitt med mer enn bare kjærligheten opp gjennom årene. Hun har også hatt et narkotikaproblem.

- Jeg tok 18 til 20 piller om dagen, innrømmet hun.

Pillene Dash snakker om er Vicodin - et populært merke med reseptbelagte smertestillende tabletter som brukes til å behandle moderate til store smerter.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Programlederen påpeker at det må ha vært svært dyrt, noe 54-åringen bekrefter:

- Ja, jeg var blakk.

- De var syke

Også foreldre til Dash led av narkotikaavhengighet. Nå forteller hun at hun forstår hva de gikk gjennom:

- Den største velsignelsen er at ikke bare er jeg ærlig med meg selv og har blitt en bedre person, men nå forstår jeg foreldrene mine og skjønner at de elsket meg og at de gjorde det beste de kunne, men de var syke. De var avhengige.

FORTID: Rapperen Cardi B innrømmet å ha dopet ned menn og ranet dem i denne videoen som spredte seg i sosiale medier. Vis mer

Skuespilleren la også til i intervjuet at hun har sluttet å misbruke smertestillende, og nylig markerte fem år som nykter.

Arrestert for legemsbeskadigelse

Som nevnt ble Dash skilt igjen i fjor vår. Det bekreftet hun på Instagram:

«Ektemannen min og jeg har tatt den tøffe beslutningen om å avslutte ekteskapet vårt. Etter mange bønner føler jeg at dette er den riktige veien for oss begge. Jeg ønsker ham ingenting annet enn det beste. Takk for at dere støtter oss, og respekterer privatlivet vårt i denne vanskelige tiden».

Bruddet kom likevel neppe som noen overraskelse for dem som fulgte paret tettest. I september 2019 ble Dash nemlig arrestert for legemsbeskadigelse i hjemmet.

I KASJOTTEN: Stacey Dash ble i 2019 arrestert for å angivelig ha slått mannen sin. Saken ble senere droppet. Foto: AP / NTB
I KASJOTTEN: Stacey Dash ble i 2019 arrestert for å angivelig ha slått mannen sin. Saken ble senere droppet. Foto: AP / NTB Vis mer

Det var hun som ringte nødnummeret og hevdet at ektemannen hadde angrepet henne, men til slutt ble hun arrestert selv.

Saken ble senere droppet og Dash hevdet at det ikke var en stor sak, men at det bare eskalerte litt mer enn det var behov for.

LES OGSÅ: Overrasker med privat avsløring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer