- Toget har gått for Morten

Morten Harket har lagt soloprosjektet på is for å satse på a-ha.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nylig ble det kjent at a-ha kommer med ny plate. Vokalist Morten Harket har dermed lagt soloprosjektet på is for å satse på gruppa. Det gjør han lurt i mener musikk-eksperter. - Toget er nok gått for Morten Harkets internasjonale solokarriere, sier musikksjef i NRK P3, Håkon Moslet til Dagbladet. Før Harket slapp albumet "Letters from Egypt" i mai gjorde han det klart at målet var å erobre verden. Slik har det altså ikke gått. Harket opplevde stor suksess med solodebuten "Wild Seed" i 1995. Nå tror musikksjefen at artisten ikke er sulten nok. - Han er kanskje ikke lenger sulten nok. Han beviste jo at han kunne stå på egne ben med "Wild Seed"-suksessen, sier Moslet. Musikk-kritiker i Nordlys, Egon Holstad er litt tøffere i sin dom. - Det er logisk å tro at Morten Harkets solokarriere er lagt på hylla rett og slett fordi den ikke selger. Det er nok ikke bare fordi han prioriterer a-ha, slik han prøver å framstille det. Problemet til Harket er at han ikke er en spesielt god låtsnekker. Stemmen og utseendet har smeltet ungpiker i alle aldre i 20 år, men han har aldri vært den musikalske hjernen i a-ha, sier han til avisen. Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] Seher.no møtte Morten Harket da han lanserte soloalbumet tidligere i år. Se intervjuet nedenfor: [obj:media:6444]

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer