- Toget har gått for Morten

Morten Harket har lagt soloprosjektet på is for å satse på a-ha.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nylig ble det kjent at a-ha kommer med ny plate. Vokalist Morten Harket har dermed lagt soloprosjektet på is for å satse på gruppa. Det gjør han lurt i mener musikk-eksperter.

- Toget er nok gått for Morten Harkets internasjonale solokarriere, sier musikksjef i NRK P3, Håkon Moslet til Dagbladet.

Før Harket slapp albumet "Letters from Egypt" i mai gjorde han det klart at målet var å erobre verden. Slik har det altså ikke gått.

Harket opplevde stor suksess med solodebuten "Wild Seed" i 1995. Nå tror musikksjefen at artisten ikke er sulten nok.

- Han er kanskje ikke lenger sulten nok. Han beviste jo at han kunne stå på egne ben med "Wild Seed"-suksessen, sier Moslet.

Musikk-kritiker i Nordlys, Egon Holstad er litt tøffere i sin dom.

- Det er logisk å tro at Morten Harkets solokarriere er lagt på hylla rett og slett fordi den ikke selger. Det er nok ikke bare fordi han prioriterer a-ha, slik han prøver å framstille det. Problemet til Harket er at han ikke er en spesielt god låtsnekker. Stemmen og utseendet har smeltet ungpiker i alle aldre i 20 år, men han har aldri vært den musikalske hjernen i a-ha, sier han til avisen.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]

Seher.no møtte Morten Harket da han lanserte soloalbumet tidligere i år. Se intervjuet nedenfor:[obj:media:6444]

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer