Kjetil Jansrud:

- Tøft og kjedelig

Kjetil Jansrud letter på sløret om tiden etter idrettskarrieren.

HADDE BARNEVAKT: Kjetil Jansrud og forloveden Benedicte gledet seg over litt barnefri. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
HADDE BARNEVAKT: Kjetil Jansrud og forloveden Benedicte gledet seg over litt barnefri. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått fire måneder siden Kjetil Jansrud (36) valgte å legge opp som alpinist, etter en lang karriere med flere medaljer i sekken.

Da Se og Hør møtte Jansrud nylig på den rosa løperen før ELLEs årlige sommerfest, kunne han fortelle at han ikke føler på noe særlig savn etter skibakken.

- Savner du idretten?

- På ingen måte, men jeg savner gutta litt. Jeg har vært og trent med de litt noen ganger og nå er jeg mer på utsiden og ser inn. Jeg merker allerede nå at jeg er en gjest, og det kan være litt tøft og kjedelig. Jeg kommer ikke til å savne ski eller idretten, det er jeg veldig ferdig med. Nå kan jeg kose meg på dager som det her uten dårlig samvittighet.

Får ikke nok av barnefri

Jansrud kom hånd i hånd med sin kommende kone, Benedicte Isabel Mortensen, på den rosa løperen. De har vært et par siden 2017, og forlovet seg for to år siden. I fjor kunne Jansrud avsløre at bryllupet vil finne sted en gang på sensommeren i år.

Sammen er de foreldre til Frøya (2), og paret røper at de liker å dra nytte av litt barnefri.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer