Durek Verrett og prinsesse Märtha Louise:

- Tøft når vi ikke ser hverandre

I en ny video snakker det forelskede paret om avstanden mellom dem.

LANGDISTANSEFORHOLD: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett åpner seg om avstandsforholdet. Foto: Splash News / NTB
LANGDISTANSEFORHOLD: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett åpner seg om avstandsforholdet. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjærlighetshistorien mellom Durek Verrett (47) og prinsesse Märtha Louise (50) er allerede svært godt dokumentert. Titt og ofte deler de bilder av hverandre, men nå har det imidlertid dukket opp en ny video.

På Verretts TikTok-profil letter paret på sløret om avstandsforholdet sitt. Mens prinsessen som kjent er bosatt i Lommedalen, bor kjæresten i California.

VIL IKKE: I denne ukens episode av «Märtha» forteller Märtha Louise hvorfor Durek Verrett ikke vil flytte til Norge. Video: TV 2 Vis mer

Brukte god tid

Videoen har fått tittelen «Å bygge et langvarig forhold», og paret sitter tett inntil hverandre mens de prater om forholdet sitt. De kommer også med noen velmenende råd til andre.

- Har du noen gang hatt et avstandsforhold? Vet du at vi har vært i et avstandsforhold i tre og et halvt år? sier Durek i videoen.

- Det viktigste jeg kan si om et forhold, er å bygge en solid grunnmur, fortsetter han, før han forteller at han brukte god tid på å bli kjent med prinsesse Märtha Louise.

I seks måneder skal han ha gitt prinsessen mye oppmerksomhet, og han påpeker at de tok det sakte i starten for å danne et godt vennskap og en solid grunnmur.

DUREK: I andre episode av «Helt Harald» forteller prinsesse Märtha Louise om hvordan hun møtte sjaman Durek. Vis mer

- Passe på at du er fullstendig til stede

- Men det er fremdeles tøft når vi ikke ser hverandre, sier prinsessen i TikTok-videoen.

- Jeg tror også at når du er i et forhold må du virkelig passe på at du er fullstendig til stede og transparent - og at du er der for den andre på alle nivåer, fortsetter den selvutnevnte sjamanen.

Videoen har allerede rukket å få en del oppmerksomhet på TikTok. I skrivende stund har den godt over 2000 likerklikk og over 200 kommentarer.

PLANLEGGER FRIERI: I et intervju med Vanity Fair avslørte Durek Verrett at han har planlagt å fri til sin kjæreste, prinsesse Märtha Louise. Vis mer

Til tross for både avstandsforhold og en pandemi som har gjort det vanskeligere å reise, har paret heldigvis fått se hverandre en del likevel. Se og Hør har flere ganger omtalt at de har besøkt hverandre.

Se og Hør har vært i kontakt med prinsesse Märtha Louises manager, Carina Scheele Carlsen, som opplyser at prinsessen ikke ønsker å gi noen kommentar til saken.

LES OGSÅ: Innrømmer: - Har kuttet ut venner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer