- Tøft å være borte fra ungene

Artistlivet gjør at Kurt Nilsen er mye borte fra familien.

FAMILIEMANN: Kurt Nilsen giftet seg med kjæresten Kristin i 2006, og forteller at han savner familien når han er ute og reiser.  Foto: Robert S. Eik
FAMILIEMANN: Kurt Nilsen giftet seg med kjæresten Kristin i 2006, og forteller at han savner familien når han er ute og reiser. Foto: Robert S. Eik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kurt Nilsen (34) er i vinden som aldri før. Han er aktuell med ny plate og er en av seks stjerner i TV2-programmet «Hver gang vi møtes».

Suksessen har også en bakside, og bergenseren tilbringer mye tid borte fra familien. I 2006 giftet han seg med kjæresten Kristin, og paret har sønnen Lukas (6). Nilsen har også barna Marte (16) og Erik (13) med eks-kjæresten.

Han forteller at det er vanskelig å være så mye borte fra sine nærmeste. 

- Det er klart jeg savner ungene fælt, og det er tøft i perioder å være borte fra dem. Men jeg føler at jeg er ganske flink til å kombinere dette også. Når jeg først er hjemme, er jeg hundre prosent dedikert familiemann. Da bruker jeg all min tid med dem. Og når jeg er borte, er jeg borte også, men kona mi har alltid gitt meg hundre prosent støtte, sier Nilsen til Her og Nå.
 
I 2003 vant han den første sesongen av «Idol», og året etter ble han kåret til «World Idol». Selv ser han på tiden etter «Idol»-seieren som en fantastisk opplevelse. 

- Det er klart det har vært en vill ferd. Jeg klarer nesten ikke å tenke tilbake på hvor heldig og privilegert jeg har vært, sier artisten til ukebladet.  

«Hver gang vi møtes» ser du på TV2 lørdag kl. 20.00.LES OGSÅ: - Jeg ble pinlig berørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer