Modellikon Vendela Kirsebom savnet sine to døtre da hun deltok på «Farmen kjendis». 50-årsdagen fikk hun heldigvis feire sammen med barna sine - og eksmannen. Vis mer

Vendela Kirsebom:

- Tøft å være borte fra jentene mine

Modellikonet har fått vise nye sider i «Farmen kjendis», men følte savnet etter familien.

Publisert

SEOGHØR.NO: Den siste tiden har modellikonet Vendela Kirsebom vært på «alles» lepper.

Først fortalte hun om sitt spesielle møte med nåværende president Donald Trump (70) i 1993, så ble hun aktuell som en av deltakerne i «Farmen kjendis», og nylig kunne hun markere sin egen 50-årsdag.

Lørdag kveld er hun å se i «God kveld Norge» på TV 2, der hun og programleder Dorthe Skappel samtaler mens de melker kyr på Kongsgården i Oslo.

I det personlige intervjuet forteller hun blant annet om hva som var det tøffeste med deltakelsen i «Farmen kjendis».

- Det var tøft å være borte fra jentene mine, egentlig. Savnet var ganske stort, for vi er veldig tette, sier Vendela.

FAMILIEN FØRST: Vendela Kirsebom er blitt en av de mest populære deltakerne i «Farmen kjendis», men tobarnsmoren synes noen aspekter ved oppholdet var utfordrende.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
FAMILIEN FØRST: Vendela Kirsebom er blitt en av de mest populære deltakerne i «Farmen kjendis», men tobarnsmoren synes noen aspekter ved oppholdet var utfordrende. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer

Setter barna først

Deltakerne i «Farmen kjendis» var borte fra familien under innspillingen, og nesten tre uker ut i programmet er Vendela fortsatt med. At hun kjente på savnet etter familien, er neppe så rart.

Den ferske 50-åringen har tidligere fortalt hvor viktige døtrene er for henne. I et stort intervju med Seoghør.no nylig, sa Vendela at hun setter morsrollen høyt.

- Det å få barn er kjempestort. Det å føle at noen er avhengig av deg er deilig. Jeg må være en bra mamma. Det var en omveltning for meg, og jeg hadde aldri følt noe sånt før, sa hun og fortsatte:

- Jeg har skjøvet en del ting til side for å være der for barna mine så mye jeg kan. Det synes jeg er viktig. Barna kommer alltid først, forklarte toppmodellen.

Feiret med eksmannen

Vendela Kirsebom har døtrene Julia og Hannah med eksmannen Olaf Thommessen (50), og det tidligere ekteparet har bevart et tett og godt forhold etter bruddet i 2007.

Da modellen fylte 50 år den 12. januar, kunne hun avsløre overfor Seoghør.no at både døtrene og eksmannen overrasket henne med frokost på senga.

- Jeg hadde en super morgen. Jeg våknet til sang fra døtrene mine, og Olaf kom på døra med croissanter. Jeg ble veldig overrasket og veldig glad, skrev Vendela begeistret i en tekstmelding til Seoghør.no.

to «selfier» Vendela delte fra bursdagsfrokosten, kunne man se både deilige morgenkåper, hennes to døtre, croissanter - og eksmannen på «sengekanten».

Den hyggelige overraskelsen gjorde nok det runde tallet litt lettere å svelge for Vendela, som har skrevet åpent og ærlig om vanskene sine med å fylle 50 på bloggen sin:

«I dag fyller jeg femti. Jeg har mange tanker og har stresset mye over dette i lang tid. De to sifrene føles som en enorm omveltning jeg ikke er helt klar for, selv om de ikke er mer enn to siffer. Jeg må innrømme at jeg ikke trives helt med å bli 50 – det er litt vanskelig å snakke eller skrive om det. Jeg har prøvd å unngå henvendelser fra media og fra venner. Det er slitsomt og utrolig rart», skrev hun blant annet i innlegget.

LES OGSÅ: - Hun ser skrekkelig ufikset ut

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer