Gullruten 2020:

- Tøft å være borte fra henne

Filip Ingebrigtsen letter på sløret om småbarnslivet.

GULLRUTEN: - Det tar jeg med knusende ro, sier Ingebrigtsen på spørsmål om han har forberedt en tale. VIDEO: Steffen Pettersen / Rød løper. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag kveld er det duket for Gullruten-utdelingen på Clarion Hotel i Bjørvika i Oslo, der landets største kjendiser er samlet for å hylle TV-året har som har gått. Den prestisjetunge utdelingen foregår tradisjonelt i Grieghallen i Bergen i mai hvert år, men i år har utdelingen blitt ganske annerledes på grunn av coronaviruset.

Det hindret imidlertid ikke kjendisene i å strømme til på den røde løperen, og blant de oppmøtte var idrettsstjerna Filip Ingebrigtsen (27), som sammen med resten av familien er nominert i kategorien «Beste dokusåpe» for serien «Team Ingebrigtsen».

- Det føles veldig godt å kanskje vinne en pris. Vi er veldig glad for å være nominert, og er uansett stolt over resultatet på TV-skjermen. Vi er også veldig fornøyd med responsen som har vært i befolkningen, sier 27-åringen til Se og Hør.

AVSLØRER: - Jeg er en veldig heldig gutt som er sammen med henne. Video: Julie Easter Christiansen / Rød Løper Vis mer

- Jeg er altfor snill

Ingebrigtsen letter også på sløret om livet som småbarnsfar. Den populære friidrettsutøveren ble far for første gang i februar i år, da han og kona Astrid Mangen Ingebrigtsen (26) fikk dattera Ellie sammen.

- Hvordan er Filip Ingebrigtsen som far?

- Njaa. Jeg trodde jeg skulle være streng, den som stiller krav og slikt, men det er håpløst. Jeg er altfor snill og hun slipper unna med alt, selv om hun bare er fire måneder. Jeg gruer meg til hun blir eldre og kan begynne å tvinne meg skikkelig rundt lillefingeren, sier han.

Mange småbarnsforeldre opplever å miste nattesøvnen når de får barn, men Ingebrigtsen kan avsløre at han inntil videre sover godt om natta.

- Kona tar det meste på natta. Jeg kan ikke amme, så det er ikke så mye jeg kan bidra med, og jeg er avhengig av å sove for å prestere på det nivået jeg vil, så vi har en god fordeling som fungerer bra, sier Filip Ingebrigtsen.

Friidrettsutøveren avslører til og med at han sover på sitt eget rom for å sikre seg den nødvendige søvnen - mens kona og dattera sover i et annet.

- Hvordan kombinerer man småbarnsliv og toppidrettskarriere?

SPENNENDE: Farmen kjendis-programleder Tiril Sjåstad Christiansen uttaler seg om den nye programlederkollegaen Mads Hansen i søsterprogrammet Farmen. Video: Steffen Pettersen / Rød Løper Vis mer

- Det går veldig greit. Hun liker og sove og å slappe av sånn som meg, foreløpig, så det passer veldig greit. Men det blir nok verre når de åpner opp reiseforbudet og man kan konkurrere. Det blir nok litt tøft å være borte fra henne, jeg er litt for myk, sier han, og avslutter:

- Det blir tøft å være borte fra henne i månedsvis, det er nok det verste, ellers fungerer det veldig fint når jeg er hjemme.

LES OGSÅ: Nekter for kjendistrekant

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer