TAKKER KONA: I fjor giftet Jarl seg på nytt med Monica Goli Dypeng. - Livet med henne har gitt meg troen på kjærligheten, sier han til Seher.no. Foto: Seher.no
TAKKER KONA: I fjor giftet Jarl seg på nytt med Monica Goli Dypeng. - Livet med henne har gitt meg troen på kjærligheten, sier han til Seher.no. Foto: Seher.no Vis mer

- Tøft å miste familien sin

Skuespiller Jarl Goli vil gi det å "møte veggen" et ansikt. Nå snakker han ut om den tunge tiden etter skilsmissen.

Publisert
SEHER.NO: Skuespiller Jarl Goli (54) er snart tilbake på norske TV-skjermer. Denne gang som skurk i spenningsserien "Taxi". Serien omhandler det norsk-pakistanske taximiljøet i Oslo. Her spiller Jarl den usympatiske skattesjefen Hans.

- Det er nok den tøffeste rollen jeg har spilt og den største utfordringen jeg har fått som skuespiller. Men det har vært en stor opplevelse, sier Jarl til seher.no før forhåndspremieren på TV-serien.

Det er gode tider for mannen fra "Portveien 2", men for 5-6 år siden så ikke livet like bra ut for Jarl. Han gikk gjennom en tøff skilsmisse som førte til at han møtte veggen.

- Det var vanskelig, men jeg har valgt å være åpen om det og uttrykke mine følelser. Her har menn mye å lære. Det er klart det er tøft når man mister familien sin og jeg kan godt være den som gir "å møte veggen" et ansikt, forteller Jarl.

I fjor giftet han seg med sin kjære Monica Goli Dypeng (41). Han takker henne for oppturene.

- Livet med henne har gitt meg troen på kjærligheten. At man kan ta litt og så gi noe tilbake.

Jeg ser en fremtid på grunn av henne og uten henne hadde jeg ikke stått her i dag og hatt denne rollen, smiler skuespilleren.

For snart to år siden ble han også far til Aida og de siste to årene har han stort sett vært hjemmeværende far, mens Monica har jobbet.

- Aida er sjefen i huset. Hun står opp kvart over seks og forlanger, på en pen måte, ny bleie, melk, brødskive uten skorpe og pekebok på fars fang, sier Jarl Goli.

Første episode av "Taxi" vises på NRK mandag 31. august 21.30.
  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer