«Naked Attraction»

- Tøft å gå kliss naken på TV

Aleksandra Fjellheim ble første deltaker ut i den norske versjonen av «Naked Attraction».

NULL FILTER: Aleksandra Fjellheim er første deltaker ut i «Naked Attraction Norge». Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag er det premiere på den norske utgaven av det mye omtalte programmet «Naked Attraction» på Discovery+.

Første kvinne ut i Evas drakt er gullsmeden Aleksandra Fjellheim (30), som kliss naken skal vurdere fem kropper til en date.

De fem er i staten skjult av en glassvegg, og litt etter litt kommer kroppene deres til syne. Til slutt skal det stå igjen én deltaker. Deretter går deltakeren og den utvalgte på en date for å bli bedre kjent.

- Det er jo ganske tøft å gå helt kliss naken på tv. I den verdenen vi lever i i dag er det fordommer mot alt mulig. Jeg er jo bifil i tillegg, så jeg synes jo at jeg er ganske tøff, sier en sprudlende TV-debutant til Se og Hør.

- Selvtillitsboost

Hun avslører at det var lite betenkningstid som skulle til for å melde seg på.

- I ettertid tenkte jeg jo «hva er det jeg har gjort nå». Men jeg fant ut at jeg bare skulle ta det som det kommer. De ringte opp, og etter én samtale var de veldig sikre på at de ville ha meg med, forteller hun lattermildt.

PREMIEREKLARE: «Naked Attraction Norge» har premiere på Discovery+ 22. april. Her er de første bildene. Video: Discovery+ Vis mer

En måned er gått siden innspillingen. Uten å røpe utfallet er 30-åringen strålende fornøyd med deltakelsen.

- Det var en helt utrolig opplevelse. Det var kjempegøy. Det var spennende, ikke minst. Å stå der og studere tissen og rumpa til folk, det kan man ikke gjøre på stranda eller andre steder på den måten, deler hun.

Selv synes Fjellheim ikke det var ukomfortabelt å kaste klærne foran kameraene, tvert imot.

- Det jeg tenkte mest på var alle kameraene og alle som sto rundt påkledd. De var ordentlig proffe - kjempeflinke. Jeg følte meg så komfortabel fra start til slutt, sier hun, og legger til:

- Det er noe jeg anbefaler absolutt alle å gjøre. Jeg fikk så selvtillitsboost, jeg fikk så god følelse rundt meg selv. Alle rundt var så positive, og det ga meg mye.

- DRØMMEJOBBEN: Sexolog og radioprofil Tuva Fellmann skal lede datingprogrammet «Naked Attraction» når det kommer til Norge til våren. Video: Discovery+ / Rød Løper Vis mer

Hverdagskropper

Programmet ledes av radioprofil Tuva Fellman (33), som også er utdannet sexolog.

- Jeg gleder meg enormt til å være programleder for «Naked Attraction Norge», og det er rett og slett fordi jeg elsker kropp. Jeg synes vi ser altfor lite av ekte, vanlige, nakne kropper, sa Fellmann da det ble kjent at hun skulle lede programmet.

SPLITTER NAKEN: Aleksandra Fjellheim forteller at hun var svært komfortabel under innspillingen. Foto: Skjermdump/Discovery+
SPLITTER NAKEN: Aleksandra Fjellheim forteller at hun var svært komfortabel under innspillingen. Foto: Skjermdump/Discovery+ Vis mer

En del av konseptet er altså å vise fram nakne hverdagskropper. Det synes også deltaker Fjellheim er en viktig del av programmet.

- Jeg tenker at det er viktig å vise fram en ordentlig, vanlig side av nakne kropper. Ikke bare proporsjonerte, undervektige modeller, hvor man ikke får noen sjel i det hele tatt. Vi har en tanke om at mennesker skal se sånn og sånn ut, men det er helt feil. Vi må godkjenne ting slik de er, sier hun.

LES OGSÅ: - Brudd etter ti måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer