BLE LEI: - Man hadde mye å tenke på, med kameraer og oppmerksomhet rettet mot deg hele tiden. Man fikk ikke være seg selv, mener Heidi Berg (nummer to fra høyre). Fra venstre: Jeanette H. Richardsen, Anita Orvedal, Kristian Akervold, Heidi Berg og Son Foto: Beate Larsen/TV 2
BLE LEI: - Man hadde mye å tenke på, med kameraer og oppmerksomhet rettet mot deg hele tiden. Man fikk ikke være seg selv, mener Heidi Berg (nummer to fra høyre). Fra venstre: Jeanette H. Richardsen, Anita Orvedal, Kristian Akervold, Heidi Berg og Son Foto: Beate Larsen/TV 2Vis mer

- Tøffere psykisk enn jeg trodde

"Jakten"-frier ble lei av hele opplegget.

SEHER.NO: Mandag er det klart for en ny episode av det populære TV 2-programmet "Jakten på kjærligheten", der de fire TV-bøndene Clas Kvisler, Kristian Akervold, Calle Breen og Jan Erik Kjær leter etter den perfekte partneren i sine liv.

Jeanette H. Richardsen, Anita Orvedal, Heidi Berg og Sonja Thomassen kjemper alle om hjertet til Kristian Akervold. I mandagens episode skal frierne flytte inn på gården til bøndene, men for alle var ikke dette så lett som man kanskje kunne tro på forhånd.

- Jeg hadde det jo bra, men det var tøffere psykisk enn jeg hadde trodd på forhånd. Man hadde mye å tenke på, med kameraer og oppmerksomhet rettet mot deg hele tiden. Man fikk ikke være seg selv, sier en av Akervolds friere, Heidi Berg, til Seher.no.

Heidi følte nemlig at hun spilte en rolle gjennom sin deltagelse, i hvert fall i starten.

- Men det kom seg etterhvert, selv om jeg tenkte mye på det i starten. Dessuten var det anspent mellom oss jentene, det er jo innerst inne en konkurranse. Mye baksnakking, det var det ikke - men litt anspent - det var det.

Ingen blir sendt hjem fra gårdene i mandagens "Jakten på kjærligheten". Dermed fikk frierne litt ekstra tid med sin utvalgte TV-bonde. Kanskje også litt bedre tid enn hva godt var...

- Jeg merket at det ble litt sjalusi mellom oss, og vi jenter - vi spekulerer så mye vi vet du. Det var litt slitsomt.

Heidi hadde opprinnelig bestemt seg for ikke å delta i programmet, ettersom hun var på ferie i Italia i tiden før innspillingen startet. Til slutt ble hun altså med, selv om speed-daten mellom henne og Kristian måtte gjøres på internett - gjennom programmet Skype.

- Hvordan taklet du den psykiske påkjenningen?

- Til tider følte jeg meg bare ganske lei og sliten - jeg var lei av hele settingen. Men det er klart, det hjalp jo å snakke med de andre, og å finne ut at de tenkte det samme som meg, forteller Heidi, som likevel ikke angrer på at hun ble med i programmet.

- Nei, ikke i det hele tatt! sier hun til Seher.no.

"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Har du et tips om "Jakten"-bøndene eller andre kjendistips? Tips oss 
her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Beklager, toget har gått!