ANNERLEDES: Sivert Høyem forteller at livet ble annerledes etter at han og kona Hanna Brodtkorb fikk datteren Hanna. Foto: Marius Gulliksrud/Stella Pictures
ANNERLEDES: Sivert Høyem forteller at livet ble annerledes etter at han og kona Hanna Brodtkorb fikk datteren Hanna. Foto: Marius Gulliksrud/Stella PicturesVis mer

- Tøff overgang å få barn

Sivert Høyem måtte legge om livet da han ble pappa.

ALBUMAKTUELL: Høyem slipper i disse dager albumet Endless Love.
ALBUMAKTUELL: Høyem slipper i disse dager albumet Endless Love. Vis mer

SEOGHØR.NO: Madrugada-vokalist Sivert Høyem (38) er for tiden aktuell med sitt nye album, «Endless Love». Albumet er preget av hvor artisten befinner seg i livet nå for tiden.

I oktober giftet han seg med sin ti år yngre kjæreste, Helena Brodtkorb, som han har datteren Hanna (2) med.

- Når du får barn, må du legge om livet ditt ganske mye - du må finne en ny måte å fungere på. Det kan være en tøff overgang. Som artist er man vant til å ha stor frihet, og det kan være en vanskelig overgang å måtte jobbe når jeg kan istedenfor når jeg vil, forteller Høyem til VG.

Artisten forteller at han setter pris på ansvaret som følger med det å ha barn.

- Men jeg vil jo være en god far også. Disse årene har jeg forsøkt å finne ut hvordan det skal bli fremover, og jeg mener å ha funnet ut av dette. Jeg har et mye større ansvar enn før, men er veldig tilfreds med situasjonen slik den er nå.

LES OGSÅ: Giftet seg i hemmelighet