SEXY: Skuespiller Megan Fox er blant de vakreste stjernene i Hollywood, og i sin nyeste film «Zeroville» får hun vist sin sensuelle side på en ny måte. Her på 60-årsmarkeringen for Ferrari i USA i L.A. for en måned siden. Foto: Stella Pictures
SEXY: Skuespiller Megan Fox er blant de vakreste stjernene i Hollywood, og i sin nyeste film «Zeroville» får hun vist sin sensuelle side på en ny måte. Her på 60-årsmarkeringen for Ferrari i USA i L.A. for en måned siden. Foto: Stella Pictures Vis mer

Tobarnsmoren strippet ned til blodig undertøy

Skuespiller Megan Fox viser seg fra en ny side på filminnspilling med James Franco.

Publisert

SEOGHØR.NO: «Transformers»-stjernen Megan Fox (28) ble i februar mamma for annen gang, og i sommer fortalte hun at hun syntes det er vanskelig å fokusere på skuespillerjobben som mor.

Men på innspilling av den James Franco-regisserte dramakomedien «Zeroville» denne uken, så skjønnheten ut til å ha gått helt opp i rollen sin.

Torsdag delte nemlig Franco (36) et oppsiktsvekkende bilde fra filmsettet på Instagram-profilen sin, der han poserer sammen med Fox og en annen kvinnelig skuespiller.

A photo posted by James Franco (@jamesfrancotv) on

Mens Franco selv viser frem sin glattbarberte skalle og buskete bart, er Fox og den andre skuespillerinnen kun kledd i undertøy og rekvisitt-blod mens de poserer som vampyrer.

«Vamyros Lesbos», skriver James Franco til bildet, ifølge UsWeekly.

Megan Fox, som har sønnene Bodhi (9 mnd.) og Noah (2) med ektemannen Brian Austin Green (41), så som alltid flott ut på bildet - dog mer som en slags grotesk Victoria's Secret-modell enn en stereotypisk tobarnsmor.

Etter alt å dømme er «Springbreakers»-stjernen Franco svært fornøyd med å ha den «Teenage Mutant Ninja Turtles»-aktuelle skjønnheten med på laget i filmen sin.

I slutten av oktober postet han nok et bilde sammen med Fox på Instagram, der hun igjen var iført et blodig - men mer dekkende - kostyme.

FAN AV FOX: «Zeroville»-regissør og hovedrolleinnehaver James Franco poserer på filmsettet meg Megan Fox i slutten av oktober. Foto: Stella Pictures
FAN AV FOX: «Zeroville»-regissør og hovedrolleinnehaver James Franco poserer på filmsettet meg Megan Fox i slutten av oktober. Foto: Stella Pictures Vis mer

«Megan Foxy er best!» skrev James Franco begeistret til bildet av de to.

Megan Fox er ikke fremmed for å kaste klærne i reklamer og filmer, men tidligere har det vært på mindre blodig manér. I 2012 vakte 28-åringen begeistring hos motspiller Leslie Mann (42), som fikk ta puppene hennes i nærmere øyensyn i komedien «This Is 40».

LES OGSÅ: Trakk seg fra MTV-showet i siste liten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer