Dream Kardashian:

To uker gammel - 650 000 Instagram-fans

Datteren til Rob Kardashian og Blac Chyna følger i fotsporene til resten av sin berømte familie.

STOLT PAPPA: Rob Kardashian gleder seg over sin nye rolle som pappa og deler så mange øyeblikk han kan med fansen på sosiale medier. Foto: Scanpix
STOLT PAPPA: Rob Kardashian gleder seg over sin nye rolle som pappa og deler så mange øyeblikk han kan med fansen på sosiale medier. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

10. november ble realitystjernene Rob Kardashian (29) og Blac Chyna (28) foreldre til datteren Dream.

Og til tross for at hun ennå er ikke klar over stjernestatusen til sine foreldre, har den lille jenta allerede rukket å bli en stor kjendis på Instagram.

I love my new @ArthurGeorge87 socks from daddy!!! @robkardashian 🎅🏼👶🏻

En video publisert av Dream Kardashian (@dream)

650 000 følgere

En av årsakene til at TV-serien «Keeping up with the Kardashians» har gjort suksess verden rundt, er at Kim Kardashian og de andre medlemmene av familien er svært aktive på sosiale medier.

Derfor kom det neppe som en overraskelse på noen at de nybakte foreldrene allerede har opprettet en egen Instagram-profil for vesle Dream.

Og kun to uker etter at hun ble født, har babyen allerede rundt 650 000 følgere.

På profilen står det «styres av Rob Kardashian og Blac Chyna», og at det er en verifisert konto.

Foreløpig er det kun lagt ut to videoklipp og tre bilder av den lille sjarmøren, blant annet ett bilde hvor hun blir ammet av det som antas å være hennes stolte mamma.

Morning 🐣 it's bonding time with mommy!

Et bilde publisert av Dream Kardashian (@dream)

Foreløpig er det et godt stykke opp til Blac Chynas 10 millioner følgere og pappa Robs 7,8 millioner fans - for ikke å snakke om tante Kims 87, 9 millioner (!) tilhengere.

Men det er neppe noen som blir overrasket om Dream kommer opp i de samme tallene dersom den raske veksten fortsetter.

Tillater ikke kontoer til personer under 13 år

Ifølge Instagrams eget regelverk er det ikke lov for personer under 13 år å ha egen konto.

I sin offisielle guide presiserer Instagram at det er mange under 13 år som bruker tjenesten med foreldrenes tilatelse.

Tjenesten understreker imidlertid at de vil slette kontoer som blir rapportert inn og hvor de kan slå fast at brukeren er under 13 år.

STOLT MAMMA: Blac Chyna har også delt flere bilder av seg og sin nye datter på sine sosiale medier-profiler. FOTO: Scanpix
STOLT MAMMA: Blac Chyna har også delt flere bilder av seg og sin nye datter på sine sosiale medier-profiler. FOTO: Scanpix Vis mer

Det er foreløpig ikke kjent hva som er grunnen til at Rob og Blac har valgt å opprette en egen profil for sin lille datter.

Kim og Kourtney sier nei

Hverken Kim Kardashian (36) eller Kourtney Kardashian (37), som har henholdsvis to og tre barn hver, har imidlertid valgt å lage tilsvarende profiler for noen av sine sønner og døtre.

Både Rob Kardashian og Blac Chyna var raskt ute med å dele bilder av vesle Dream Renee også på sine egne profiler etter fødselen.

I love my big brother King 👑

En video publisert av Dream Kardashian (@dream)

- Dagen har vært fantastisk! Jeg er så heldig! Takk Blac Chyna for at du fødte vårt barn, og for at du er såpass sterk. Jeg elsker deg så mye og kan ikke vente med å se henne bli eldre dag for dag med deg, Chy, skrev den stolte faren på Instagram.

LES OGSÅ: Jubler av glede for den nye Kardashian-babyen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer