BRUDD? Etter kort tid skal det nå være slutt mellom Noah Cyrus og Lil Xan. Her så de derimot svært lykkelige ut i august. Foto: NTB Scanpix
BRUDD? Etter kort tid skal det nå være slutt mellom Noah Cyrus og Lil Xan. Her så de derimot svært lykkelige ut i august. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Noah Cyrus:

To uker etter dette tok lykken slutt

- Jeg har ikke gjort noe av det jeg blir beskyldt for.

Publisert
Sist oppdatert

For drøye to uker siden ble Noah Cyrus (18) kåret til en av de verst kledde under MTV Video Music Awards. Likevel var det ikke antrekket som sjokkerte fansen.

Den 18 år gamle artisten hadde derimot med sin nye flamme, Lil Xan (21), som det lenge hadde blitt spekulert i om var blitt et par. De to turtelduene klarte ikke å holde fingrene fra hverandre og både flørtet, lo og kysset på den røde løperen.

Til tross for at mye latet til at paret var stormforelsket, har kjærligheten nå bristet etter kort tid.

Beskyldninger

I flere innlegg på sin Instagram-story har nemlig både Cyrus og rapperen delt åpenhjertig om bruddet, som skal være langt ifra hyggelig. Ifølge People skal Lil Xan ha hevdet i et innlegg at han var blitt utsatt for utroskap, men han har i ettertid slettet innlegget.

Cyrus på sin side tok til orde og forklarte at hun ble beskyldt for å være utro mot kjæresten, samtidig som hun delte flere bilder av tekstmeldinger de to hadde sendt til hverandre.

Alle innleggene startet med en video av artisten som gråt, mens hun beklaget for den forvirrende situasjonen overfor fansen.

Videre forklarte 18-åringen at hun skulle fortelle mer de kommende dagene.

- Jeg har ikke gjort noe av det jeg blir beskyldt for, fortsatte hun.

Saken fortsetter under bildene.

<strong>TOK TAK:</strong> Noah og Lil Xan var ikke redde for å vise sine følelser for hverandre på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix
TOK TAK: Noah og Lil Xan var ikke redde for å vise sine følelser for hverandre på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
<strong>KLINTE TIL:</strong> Også kyss delte de to turtelduene gledelig foran fotografene. Foto: NTB Scanpix
KLINTE TIL: Også kyss delte de to turtelduene gledelig foran fotografene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det hele skal ha toppet seg med «All Falls Down»-sangerens siste innlegg.

Der påpekte Cyrus at forholdet aldri har eksistert på grunn av PR, men av ren kjærlighet. Videre skriver artisten at hun ikke hadde sett rapperen på over en uke.

- Hver gang vi skulle være sammen dukket ting opp. Så så jeg et bilde av en jente på storyen hans klokken to på natten. Da jeg Facetimet med han senere la jeg merke til et sugemerke. Han sa det var utslett, så jeg valgte å la tvilen komme han til gode og ignorere det, skriver hun.

- Folk som er utro liker å legge skylden på partnerne sine og beskylde dem for utroskap for å føle seg bedre selv. Det er ikke første gang noe sånt har skjedd meg og nå må jeg håndtere denne galskapen som jeg ikke engang vet hvor kommer fra, skriver Cyrus videre.

❤️+🍣=☁️😇

A post shared by NC (@noahcyrus) on

- Elsker å såre meg

Ifølge Noah Cyrus skal vennskapet og forholdet til Lil Xan ha startet med at sistnevnte ønsket å treffe 18-åringen. Siden den gang har de delt mye av hverdagen med hverandre, og ifølge Cyrus' beskrivelser, ser det tilsynelatende ut til at de har betydd mye for hverandre.

- Jeg har vært der for deg da du hadde det vanskelig Diego (Lil Xan journ.anm.). Da du følte deg alene og ingen andre var der for deg, utenom meg. Hvis dette var din måte å gjøre det slutt med meg på, og samtidig knuse hjertet mitt, så har du lyktes.

Samtidig la også den berømte stjernen ut videoer hvor hun tydelig gråt. Lil Xan på sin side la omtrent samtidig ut en video hvor han hevdet han ble brukt.

- Det ser ut som jeg bare har blitt brukt. Jeg trodde jeg var forelsket, men samme det, skrev han.

- Folk elsker å såre meg, fortsatte han.

Rapperen har slettet alle bilder av seg selv og Noah fra sine sosiale medier-kanaler. Sistnevnte har imidlertid ikke gjort det samme.

LES OGSÅ: Har Miley tilgitt sin «utro» kjæreste?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer