SHOWET AVLYSES: Poison-vokalist skulle gjøre et tredje forsøk på å finne seg dame på TV. Nå stoppes produksjonen etter en dødsulykke. Foto: All Over Press
SHOWET AVLYSES: Poison-vokalist skulle gjøre et tredje forsøk på å finne seg dame på TV. Nå stoppes produksjonen etter en dødsulykke. Foto: All Over PressVis mer

To tenåringer drept under TV-innspilling

- Jeg kan ikke fatte hva familiene går gjennom nå, sier Bret Michaels.

SEHER.NO: Produksjonen av det VH1-sendte programmet "Rock of Love Bus with Bret Michaels" stoppes, etter at et medlem av produksjons-teamet kjørte på og drepte to 19-åringer i trafikken.

Ifølge Perezhilton.com skal sjåføren av en produksjonstrailer ha sovnet bak rattet i Southern Illinois og kollidert med de to tenåringene som satt i en annen bil.

Poison-vokalist Bret Michaels (45) har hovedrollen i TV-programmet for tredje gang, hvor han i beste Ungkaren-stil skal finne seg en ny dame.

Forholdene til de to kvinnene han valgte i de to første sesongene av "Rock of Love" har imidlertid ikke tålt tidens tann, og en tredje sesong var derfor ventet på lufta i januar 2009.

Nå ser det imidlertid ut til at Bret, som tidligere har datet og laget hjemmeporno med Baywatch-stjernen Pamela Anderson, må finne seg kjæreste på andre måter.

- Som tobarnsfar kan jeg ikke engang fatte hva familiene går gjennom akkurat nå. Jeg vil gjøre alt jeg kan for å gi dem en hjelpende hånd og la dem få vite at mitt hjerte og mine bønner er med dem i sorgen, sier Michaels i en pressemelding.

Men hvorvidt det bare er tomme ord eller harde fakta er uvisst. Ifølge Chicago Tribune skal verken Brett eller noen andre hos TV-kanalen VH1 ha kontaktet tenåringenes familier.

LES OGSÅ: Britneys mor kjørte ned og drepte 12-åring

Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no