- To stykker var veldig svake

Anna Anka viste ingen nåde i møtet med julekalender-deltagerne. Se episode 13. av «Jakten på en julestjerne» her!

Publisert
SEHER.NO:   Søndag måtte «Robinson»-stjernen Atle Hansen (46) og «Paradise Hotel»-deltager Victoria Norrman (20) forlate Seher.nos julekalenderserie «Jakten på en julestjerne» etter en spennende push up-konkurranse i regi av Hollywoodfruen Anna Anka (39).

- Det var veldig sprøtt at Anna Anka kom hit i det hele tatt, og det å bli sendt hjem av henne... jeg må jo nesten bare føle meg beæret da, sier Victoria etter hjemsendelsen.

Anka, som vekket sjokkbølger blant deltagerne da hun overraskende ankom Sæteren gård i episode 12, har imidlertid flere overraskelser på lager for de gjenværende realitydeltagerne.

I mandagens episode må hun nemlig sende hjem nok en deltager, og måten dette gjøres på er heller utradisjonell og vekker sterke følelser blant realitystjernene.


- Dette er det viktigste man gjør når man treffer en person, og to stykker var veldig svake, sier Anka, og forklarer deretter hvorfor hun har bestemt at én person må forlate gården.

Før det hele avgjøres får imidlertid deltagerne høre et spennende foredrag fra Anka, som har skapt et stort navn for seg selv når det gjelder trening og sunn livsstil.

Og det Hollywoodfruen forteller både inspirerer og imponerer flere av realitystjernene.


- Da Anna Anka holdt det foredraget ble jeg veldig inspirert egentlig. For hun er en veldig inspirerende kvinne og har kommet langt i livet sitt. Det var en veldig spennende tale, sier tidligere «X Factor»-deltager Bjørn Henrik Brandtenborg i episoden.

Bli med i Facebook-gruppa til «Jakten på en julestjerne» her!

«Jakten på en julestjerne» er en reality-serie i 24 deler – produsert av Seher.no, eksklusivt for Seher.nos lesere. 27 realitykjendiser konkurrerer om førstepremien, som er et reisegavekort på 15.000 kroner levert av Restplass.no.

En ny episode legges ut hver morgen klokka 08.00 på Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Jeg visste ikke at jeg skulle være så svak

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer