- To stykker kom i bursdagen min

Men Eva Weel Skram vil ikke fremstå som et mobbeoffer.

SELVSIKKER: Til tross for få venner i tenårene har Eva Weel Skram alltid hatt god selvtillit. Her før premieren på musikalen «Buddy Holly» på Folketeateret i Oslo høsten 2010.   Foto: Stella Pictures
SELVSIKKER: Til tross for få venner i tenårene har Eva Weel Skram alltid hatt god selvtillit. Her før premieren på musikalen «Buddy Holly» på Folketeateret i Oslo høsten 2010. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Eva Weel Skram (25), først kjent fra «Idol» og i nyere tid fra popduoen Eva & The Heartmaker, avslører overfor norske ELLE at hun ikke passet inn under oppveksten i Sogndal.

Hun understreker at hun ikke var et mobbeoffer, men innrømmer at hun var annerledes enn de andre jentene i klassen. For den vakre artisten var både frittalende og prøvde å kopiere klesstilen til Janis Joplin, en av 1960-tallets store rockelegender.

- Kanskje jeg var en trussel for dem? Jeg husker jeg inviterte alle jentene i klassen i bursdagen min. Vi var totalt femten, men det var to som kom. Eller tre, alle de andre boikotta meg, forteller hun i det nyeste nummeret av motebladet.

Selv om Weel Skram ble ertet på fredagsdiskoen og ikke hadde så mange venner, klarte hun seg likevel fint i tenårene. For på fredagskveldene kunne hun bare spise pizza og være hjemme med familien istedet. Og ensomheten var faktisk også et personlig valg, forteller hun.

- Jeg kunne sikkert hengt med en av de andre som ikke hadde venner. Men det ville jeg ikke. Jeg drev med andre ting, satt hjemme og hørte på musikk.

Og akkurat dette valget betaler seg tilsynelatende i dag. Eva Weel Skram og bandmakker og ektemann Thomas Stenersen (29) har gjort stor suksess som Eva & The Heartmaker, og bandet deres høstet nylig begeistret omtale i storavisen New York Post.

Weel Skram og Stenersen giftet seg i 2008.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg hatet «Rachel-looken»!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer