To skattbare kroner

Idol-Aleksander hadde ikke et særlig innbringende år i fjor.

SKATTEN MIN: Vivian tjente mer enn kjæresten i fjor. Det spørs hva neste år bringer. Foto: Andreas Fadum,se og hør
SKATTEN MIN: Vivian tjente mer enn kjæresten i fjor. Det spørs hva neste år bringer. Foto: Andreas Fadum,se og hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Idol-vinner Aleksander Denstad With hadde i fjor en nettoinntekt på hele to - 2 - kroner, og en nettoformue på 231 kroner.

De to kronene er den skattbare inntekten etter at minstefradraget er trukket fra, så noen titusener har nok idolet tjent. Men ikke så mye som kjæresten og Idol-deltager Vivian Sørmeland. Hun sto igjen med 103 668 kroner etter at minstefradraget var trukket fra, skriver adressa.no.

SE HER: Idol-Davids ekstreme forvandling

- Vi kommenterer aldri økonomisaker, men Aleksander gikk jo på skole før han begynte i Idol, og i de innledende rundene i Idol tjener man jo ikke noe, så det er naturlig med lav inntekt da, sier produktsjef i Sony BMG, Ronny Hammer til adressa.no.

Tallene for neste år blir nok noe helt annet, da kommer Idol-seieren til å sette spor i regskapstallene. Singelen "A little too perfect", har allerede solgt til platina og debutplata lanseres 23. oktober.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer