To pupper og èn burger

Med en million i premie, er det ikke rart at sexy servitriser verden over kommer reisende til Las Vegas.

VELFØDTE: For å få jobb på Hooters, må du ha ... hooters. Foto: All Over Press
VELFØDTE: For å få jobb på Hooters, må du ha ... hooters. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
- Folk kan gå over alt for å få kyllingvinger og øl, men det er jentene våre som får folk til å komme til nettopp oss, står det i personalhåndboken til restaurantkjeden Hooters. – Og dessuten, vi spiller bevisst på sex appeal.

Med egen hotellkjede, eget fotballag, eget kredittkort, eget flyselskap, egen kalender og nevnte restaurantkjede, har Hooters blitt et kjent navn for de fleste. Men, det er restaurantens servitriser som får aller mest oppmerksomhet.

Her er det nemlig bare kvinner mellom 25 og 54 år som får jobbe, og uniformen består av en hvit, kort singlet, en oransje shorts og et par joggesko.

Det sies at det kun er storbrystede kvinner som får jobbe her - men ved enkelte tilfeller har småbrystede bare blitt bedt om å kjøpe seg noen BH-innlegg.


I dag braket selskapets årlige, internasjonale badedrakt-konkurranse løs i Las Vegas.

Over hundre av restaurantens hotteste servitriser kommer reisende fra hele verden for å delta – og vinneren stikker av med nesten en million kroner!

Se de frekkeste bildene fra de innledende rundene her.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer