To motefester - én pris

Charlotte Thorstvedt var kveldens soleklare festvinner...

FLOTT PRISVINNER: Charlotte Thorstvedt var tilstede både under åpningen av Oslo Fashion Week (til venstre), samt Oslo Fashion Awards mandag kveld. Hun vant også prisen "årets best kledde kvinne".  Foto: Anders Myhren/Seher
FLOTT PRISVINNER: Charlotte Thorstvedt var tilstede både under åpningen av Oslo Fashion Week (til venstre), samt Oslo Fashion Awards mandag kveld. Hun vant også prisen "årets best kledde kvinne". Foto: Anders Myhren/Seher Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Se videointervjuer med kjendisene på Oslo Fashion Awards nederst i saken!

Mandag var det duket for storslått åpning av Oslo Fashion Week i den nye Operaen i Bjørvika. Og en solid andel av den norske kjendiseliten var naturlig nok til stede for å hylle den norske moteindustrien.

I tillegg til stjerner som Ane Dahl Torp, Pia Tjelta, Mariann Thomassen og Mira Craig, var , MTV-VJ Charlotte Thorstvedt (22) blant dem som strålte på den røde løperen.

Den populære tv-profilen tok pusten fra de fremmøtte da hun ankom iført en lekker grå kjole laget av designer Tina Hågensen med sitt nyfargede mørke hår i lekre bølgete lokker.

Det motefolket imidlertid ikke visste, var at Thorstvedt hadde en hektisk tidsplan denne kvelden.

Kort tid etter at hun skred ned den røde løperen i Bjørvika, var nemlig MTV-stjernen på plass i Oslo Konserthus, hvor hun mottok prisen som "årets best kledde kvinne" under Oslo Fashion Awards.

Thorstvedt mottok samme tittel da motebladet Costume holdt deres årlige motekåring for kort tid siden.

Og programlederen var strålende fornøyd med nok en gang å ha stukket av med en seier, selv om hun personlig mener det er mange andre som kler seg bedre enn henne.

- Det er veldig rart. Det begynte i år for min del, jeg har aldri vunnet noen priser innenfor best kledde-kategorier før, så det er jo veldig artig. Men samtidig så forstår jeg at jeg egentlig ikke er den best kledde kvinnen i hele Norge nå. Jeg vet at det er mange andre jenter der ute som har mye mer peiling på mote enn meg, humrer Thorstvedt til Seher.no.

Likevel innrømmer hun at hun synes mote er veldig morsomt.

- For meg er det en hobby og jeg synes det er artig å kombinere plagg og skape et uttrykk. Så det er kjekt at noen legger merke til det, sier hun.

"I Kveld"-programleder Christian Strand (28) var også blant prisvinnerne under Fashion Awards mandag. NRK-profilen fikk nemlig æren av å bli kåret "årets best kledde mann".

Tidligere på kvelden innrømmet Strand at han hadde brukt hele ettermiddagen på å finne ut av hva han skulle ha på seg. Men innsatsen viste seg altså å være verdt det.

- Ja, jeg håper jo at det er litt på grunn av programmet da. Jeg går jo med både dress og høyhalser og slips hver kveld og det har tydeligvis folk lagt merke til, så det er jeg stolt av, fortalte en strålende blid Christian, som skulle rett på sending etter prismottagelsen.

Blant andre celebriteter som hadde tatt turen til Konserthuset mandag kveld var dansebanddronning Jenny Jensen, komiker Kristian Valen, tv-profilene Henriette Lien og Geir Bie, samt kosmetikkdronning Celina Midelfart.

Lene Alexandra Øien, som vant "årets mediepris", var blant de som underholdt med eget danseshow. I tillegg opptrådde artister som Great Garlic Girls, Velvet og Ingrid Olava.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Kjendiskvinnene strålte på motefesten!

Se videointervjuer med kjendisene på Oslo Fashion Awards nedenfor:


[obj:media:7469]

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer