Fredrik Eklund:

To forsøk på å bli far endte i spontanabort: - Var helt ødelagt

Kjendismegleren Fredrik Eklund var vant til å fikse ting selv. Dette hadde han ingen makt over.

SORG BLE LYKKE: I fjor høst ble kjendismegler Fredrik Eklund tvillingpappa, etter å ha forsøkt to ganger tidligere. Forsøkene endte i spontanabort, og sorgen var stor for svensken. Foto: Privat, NTB scanpix
SORG BLE LYKKE: I fjor høst ble kjendismegler Fredrik Eklund tvillingpappa, etter å ha forsøkt to ganger tidligere. Forsøkene endte i spontanabort, og sorgen var stor for svensken. Foto: Privat, NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I høst ble det kjent at kjendismegler Fredrik Eklund (40), som er Sveriges kanskje mest suksessfulle megler i USA, skulle bli tvillingpappa. Det etter at han og ektemannen Derek Kaplan for noen år siden mistet sine ufødte tvillinger.

I høst smilte lykken for han og ektemannen. Paret kunne endelig fortelle at de ventet barn igjen, denne gangen også tvillinger.

Da tvillingene kom til verden på tampen av 2017, ble fødselen annonsert på Instagram. Bildet fikk over 300 000 likes, og det var tydelig at mange var begeistret for de nye verdensborgerne Fredrick og Milla.

Siden den gang har ekteparet levd i sus og dus, men slik har det altså ikke alltid vært. Den livslange drømmen om å bli far, skulle bli kraftig utfordret.

Nå åpner Eklund seg om den tunge tiden, etter å ha erfart to spontanaborter.

Dyp sorg

Det er gjennom TV-serien «Million Dollar Listing» at Eklund er blitt kjent. Han har solgt luksusboliger til millioner av dollar, og har også vært svært åpen om sitt privatliv i serien. Han har blant annet pratet om problemene han støtte på i veien mot å bli forelder.

Surrogatmoren Eklund og Kaplan benyttet seg av opplevde å miste parets barn hele to ganger. Den første hendelsen fant sted i 2015. De ventet tvillinger, men i første trimester kom den triste nyheten om at barna ikke hadde klart seg.

Paret valgte å dele nyheten på Facebook, og fortalte at de «har grått så mye at de ikke klarer å gråte mer. Vi venter ikke tvillinger lenger». Han fortalte videre at de hadde kjøpt inn klær, fått gratulasjoner og forberedt seg godt på rollen, uten at det resulterte i suksess.

Et år senere prøvde de seg på nytt, med samme surrogatmor og samme lege. Det fikk heller ingen lykkelig slutt.

- Jeg er vant til at jeg klarer å ta meg sammen. Denne gangen klarte jeg ikke det. Jeg var helt ødelagt, sier han i et intervju med People.

Sammen med ektemannen, som han for øvrig giftet seg med i 2013, har de stilt opp til en reportasje i det amerikanske magasinet. De var helt klare for å bli foreldre, to ganger, uten at det gikk veien.

- Jo mer jeg strakk meg etter det, jo lenger unna virket det å være. Jeg har bygget en hel karriere på å være pågående, men dette hadde jeg ingen kontroll over, forteller megleren.

NYBAKTE FORELDRE: Derek og Fredrik viser gjerne kjærligheten frem i offentligheten. Her er de avbildet på en strand. Det kan hende de må se lenge etter strandferier nå som de har to små barn. Foto: NTB scanpix
NYBAKTE FORELDRE: Derek og Fredrik viser gjerne kjærligheten frem i offentligheten. Her er de avbildet på en strand. Det kan hende de må se lenge etter strandferier nå som de har to små barn. Foto: NTB scanpix Vis mer

Lykken smiler

De bestemte seg derimot for å gi det hele ett siste forsøk. De fant en ny surrogatmor og en ny lege, og det skulle heldigvis gå deres vei denne gangen.

Fredrick er Dereks biologiske sønn og Milla er Fredriks biologiske datter. Megleren tror ikke at han kunne blitt lykkeligere enn nå.

- Det har tatt så mange år og veien hit har vært vanskelig. Vi føler oss så heldige som har fått englene våre. Det er mer enn hva jeg noensinne ønsket meg, smiler han overfor People.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Tar man en titt på megleren Instagram-profil, er det vanskelig å betvile sitatene hans. Den nybakte faren har delt nærmere 20 bilder av de nye tvillingene, som nå er to måneder gamle.

Utseendet til de små tvillingene får derimot fansen til å sperre opp øynene. Eklund delte et bilde av tvillingene da de kun var et par dager gamle, og flere bet seg merke i at man tydelig kunne se likheten mellom barna og fedrene.

- Gud så søte. Den lille gutten i grått er så lik din andre halvdel. Og den andre godingen ligner deg, skrev en følger på Instagram, ifølge svenske Expressen.

- Fredrick er mini-Derek og Milla er en mini-du. De er så søte, kommenterte en annen.

Under bildet hadde Fredrik Eklund selv beskrevet lykken ved å endelig få bli far.

- Så fredfulle. Viklet inntil hverandre. De sovner vanligvis med nesen mot hverandre. Jeg sitter i flere timer, men det føles bare som minutter, skrev han, og la til at han ikke kan få nok av de to øyenstenene.

- Dere har allerede vendt opp og ned på alt for oss og blitt vårt nye midtpunkt. Den vanskelige reisen hit har vært så verdt det og alt skjer for en grunn. Takk gode Gud for at vi ikke ga opp! Jeg visste ikke at jeg kunne elske noen så mye, fortsatte han.

LES OGSÅ: Reiser hjem til Sverige før fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer