To dager etter kom barnet

Sasha Pivovarova besluttet å vise verden gravidmagen i 11. time.

VISTE FREM GRAVIDMAGEN: Og to dager senere var babyen ute. Foto: Twitter
VISTE FREM GRAVIDMAGEN: Og to dager senere var babyen ute. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det var så og si i 11. time at den ambisiøse russiske fotomodellen Sasha Pivovarova (27) besluttede å vise verden sin gravide mage, skriver danske Ekstra Bladet. Fredag offentliggjorde hun bildet over på Twitter. To dager senere nedkom modellen med en liten datter.

Og det på selveste morsdagen.

Ja, om du stusser på det, ettersom morsdagen i Norge er andre søndag i februar, er forklaringen at modellen feirer amerikansk morsdag, som er andre søndag i mai.

«I dag er min første dag da jeg kan feire morsdagen som mor. Gratulerer med morsdagen til alle mødre over alt i verden» , skrev en overlykkelig nybakt mor på Twitter søndag.

Sasha Pivovarova er gift med Igor Vishnyakov. Hun har seilt opp som en av de store internasjonale modellene de siste årene, og har rukket å gå catwalk for blant andre Prada, Valentino og Chanel. Hun har også filmdebutert, i science fiction-thrilleren «In Time» med Justin Timberlake og Amanda Seyfried.

Sasha Pivovarova er bare en av flere modeller som nettopp har født eller er nær ved å gjøre det. Allessandra Ambrosio fødte nylig sønnen Noah. Lily Aldridge og Adriana Lima kan føde hvilken dag som helst.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Disse bildene av fyrstinne Charlene skaper nye rykter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer