«Selling Sunset»:

To brudd på én dag

På tirsdag avslørte begge «Selling Sunset»-tvillingene ny sivilstatus.

BRUDD: Det tidligere stjerneparet, Tina Louise og Brett Oppenheim. Foto: Shutterstock editorial/NTB
BRUDD: Det tidligere stjerneparet, Tina Louise og Brett Oppenheim. Foto: Shutterstock editorial/NTB Vis mer
Publisert

I juli bekreftet «Selling Sunset»-profilene Chrishell Stause (40) og Jason Oppenheim (44) at de var blitt et par.

Det var på arbeidsplassen kjærligheten blomstret mellom Stause og Oppenheim. Oppenheim er, sammen med sin tvillingbror Brett, Stauses sjef i et meglerfirma.

SLUTT ETTER 5 MÅNEDER: Kjærligheten tok slutt for Chrishell Stause og Jason Oppenheim etter under et halvt år som par. Foto: Gregory Pace/Shutterstock/NTB
SLUTT ETTER 5 MÅNEDER: Kjærligheten tok slutt for Chrishell Stause og Jason Oppenheim etter under et halvt år som par. Foto: Gregory Pace/Shutterstock/NTB Vis mer

Men på tirsdag kom det triste nyheter fra Hollywood, da det ble bekreftet at paret hadde gått hvert til sitt. Det delte 44-åringen selv på Instagram, som samtidig forteller at de hadde ulike familieønsker for framtiden.

«Tvillingbrudd»

Samme dag som bruddet mellom Stause og Oppenheim, annonserte den andre Oppenheim-tvillingen nyheter av samme slag. Under en spørsmålsrunde på Instagram fortalte Brett Oppenheim (44) at han var singel, kun et år etter å ha bekreftet et forhold med Tina Louise (40). Det melder E!

BRUDD FOR KJENDISENE: 2021 har vært året der en rekke norske og internasjonale kjendiser har gjennomgått et brudd. Video: Kine Falch Vis mer

Det tidligere kjæresteparet har ennå ikke fortalt om hvorfor de går hvert til sitt, men det ser ut til at det fremdeles er god stemning mellom dem.

På Instagram Stories skrev Louise selv at Oppenheim nå var hennes ekskjæreste, men at de fremdeles er gode venner.

På onsdag publiserte Oppenheim en rørende hilsen til sin tidligere kjæreste.

«Jeg er takknemlig for deg, Tina. For din kjærlighet, din latter og for vårt varige vennskap», skrev meglersjefen på Instagram, etterfulgt av flere bilder av eks-paret.

Louise la igjen en liten kommentar på den koselige Instagramposten.

«Awwww, din lille dritt! Elsker deg allid x», skrev den australske modellen til ekskjæresten.

Romantisk kjærestetur

Det var i april verden fikk vite at Oppenheim og Louise hadde utviklet et romantisk forhold, tre måneder før Stause og tvillingbroren avslørte at de var et par, ifølge Screenrant. Da delte 44-åringen et bilde av Louise og seg selv på en romantisk tur til Mexico.

«Fin liten ferie fra Selling Sunset-dramaet!», skrev Oppenheim den gang.

LES OGSÅ: Brudd mellom Camila Cabello og Shawn Mendes

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer