Olsen-søstrene:

- To av søstrene har forlovet seg

Det kan se ut til at det blir to bryllup for Olsen-familien i nærmeste fremtid.

FORLOVET: Mens Mary-Kate (t.v.) har vært gift siden 2015, svirrer nå forlovelsesryktene for de to andre søstrene, Elizabeth (midten) og Ashley Olsen. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Mens Mary-Kate (t.v.) har vært gift siden 2015, svirrer nå forlovelsesryktene for de to andre søstrene, Elizabeth (midten) og Ashley Olsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det skal være mye kjærlighet i lufta for Olsen-familien om dagen. Lykken ser nemlig ut til å smile for alle de tre kjendissøstrene Mary-Kate (33), Ashley (33) og Elizabeth Olsen (30).

For mens Mary-Kate har vært tilsynelatende lykkelig gift med den 17 år eldre ektemannen Oliver Sarkozy (50) siden 2015, ser det nå ut til at både tvillingsøsteren og lillesøsteren følger i samme fotspor.

Nyheten om at Olsen-familien har to bryllup å se frem til har begynt å svirre, og ifølge en rekke amerikanske medier, deriblant People, skal både Ashley og Elizabeth være forlovet.

Observert med ring

Forlovelsesryktene rundt søstrene Elizabeth og Ashley begynt å svirre tidligere denne uken, med bare kort tids mellomrom.

Den 33 år gamle moteprinsessen satte for alvor fyr på ryktene da hun i forrige uke ble observert med en ring på fingeren, mens hun var ute i Los Angeles med kjæresten Louis Eisner (31).

Paret var da på vei for å se den nye storfilmen «Once Upon a Time in Hollywood» etterfulgt av en romantisk middag sammen.

De svært private turtelduene har vært sammen siden 2017, men har enda ikke bekreftet forholdet eller forlovelsen, for den saks skyld, ifølge People.

Angivelig forlovet

Nyheten om at den yngste søsteren, «Avengers»-skuespiller Elizabeth Olsen, også skal være forlovet, kom bare dager etter at søsteren angivelig hadde sagt sitt ja.

30-åringen skal angivelig være klar for å tilbringe resten av sitt liv med musikerkjæresten Robbie Arnett (27), som hun har datet i tre år.

Paret har for øvrig heller ikke bekreftet forlovelsesryktene.

En forlovelse kan virke som et naturlig steg for paret, som tidligere har lekt med tanken på å få barn sammen.

- Det er et lite rom i andre etasje, som kunne vært fint for et barn. Jeg vet ikke hvor ting leder, men jeg tenker på det sånn: Jeg tror jeg kunne oppdratt barn her, fortalte hun til Modern Luxury i 2017.

EMMY: Paret, som har datet siden 2016, offentliggjorde forholdet under en Emmy-fest i 2017. Foto: NTB Scanpix
EMMY: Paret, som har datet siden 2016, offentliggjorde forholdet under en Emmy-fest i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret begynte å date i 2016, men offentliggjorde ikke forholdet før i 2017. Det gjorde de under en fest i forbindelse med Emmy-utdelingen samme år.

Dumpet via telefon

Tidligere har Elizabeth vært forlovet med Narcos»-skuespiller Boyd Holbrook, men forholdet endte med brudd i 2014.

Duoen var forlovet i under ett år, og bruddryktene ble ikke bekreftet før i januar 2015, ifølge US Weekly.

Under et tidligere intervju med bladet Man of the World magazine, innrømmet «Narcos»-stjernen at han var fullstendig utrøstelig etter bruddet, ifølge Daily Mail.

- Hun dumpet meg samme dag som bestekameraten min døde. Hun ringte meg og fortalte at det var slutt, sa han åpenhjertig til bladet.

Paret hadde vært sammen i tre år og delte en leilighet i Brooklyn i New York.

- Jeg var helt knust etter kameraten min døde, så jeg havnet definitivt i en depresjon, sa 37-åringen den gang.

TRE ÅR: Elizabeth og skuespillerkjæresten Boyd Holbrook var sammen i tre år før det endte i brudd. Foto: NTB Scanpix
TRE ÅR: Elizabeth og skuespillerkjæresten Boyd Holbrook var sammen i tre år før det endte i brudd. Foto: NTB Scanpix Vis mer
DATET: Elizabeth datet også medskuespilleren Tom Hiddleston, men forholdet skal bare ha vart i noen måneder. Foto: NTB Scanpix
DATET: Elizabeth datet også medskuespilleren Tom Hiddleston, men forholdet skal bare ha vart i noen måneder. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Elizabeth har også tidligere datet medskuespiller Tom Hiddleston (38), også kjent for mange som en av Taylor Swifts (29) mange ekskjærester. Forholdet varte imidlertid bare i noen måneder, før det tok slutt i 2015.

Vil ha barn sammen

Mens det nå kan se ut til at hennes to søstre også har funnet mennene i sine liv, har Mary-Kate vært gift med sin utkårede siden 2015.

GIFT: Mary-Kate har vært gift med franskmannen Olivier Sarkozy siden 2015. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Mary-Kate har vært gift med franskmannen Olivier Sarkozy siden 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge en kilde til UsWeekly planlegger de også å få barn sammen.

- De har vært klare til å ha barn en stund, sa kilden den gang, som angivelig er en nær venn av paret, til magasinet.

Ifølge nettstedet er det Sarkozy som har sagt at han «virkelig vil ha barn».

Sarkozy har allerede to barn fra sitt tidligere ekteskap med Charlotte Sarkozy, og ifølge kilden trives Olsen-tvillingen godt i stemor-rollen.

- Hun elsker de, sa kilden.

LES OGSÅ: - Olsen-tvillingene dropper «Fuller House»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer