Jennifer Lopez :

- To av ekteskapene mine teller ikke

Samtidig som Jennifer Lopez planlegger å gifte seg for fjerde gang, kommer hun med et stikk til to av sine eksmenn.

PRØVER IGJEN: Jennifer Lopez er klar for å gifte seg med Alex Rodriguez (til venstre) neste år. Tidligere har hun vært gift med henholdsvis Cris Judd, Ojani Noa og Marc Anthony. Foto: NTB Scanpix
PRØVER IGJEN: Jennifer Lopez er klar for å gifte seg med Alex Rodriguez (til venstre) neste år. Tidligere har hun vært gift med henholdsvis Cris Judd, Ojani Noa og Marc Anthony. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I mars kom den hyggelige nyheten om at stjerneparet Jennifer Lopez (49) og Alex Rodriguez (43) hadde forlovet seg, og nå er turtelduene altså i gang med bryllupsplanlegging.

- Vi har vært sammen i tre år nå. Vi skal gifte oss snart. Ikke snart-snart, men neste år. Jeg vil ha et stort bryllup, og jeg vil gifte meg i kirken denne gangen. Det har jeg aldri gjort tidligere, forteller popstjernen i en ny Youtube-video, ifølge People.

Det er ingen hemmelighet at artisten, som fyller 50 år neste måned, har hatt et trøblete kjærlighetsliv. Hun har allerede tre tidligere ekteskap, en brutt forlovelse, samt flere andre havarerte forhold bak seg.

Og i den nye YouTube-videoen kommer hun med et slags stikk til to av sine tidligere ektemenn, Ojani Noa (45) og Cris Judd (49):

- Jeg har vært gift tre ganger: En av gangene i ni måneder og en annen gang i elleve måneder. Så jeg teller egentlig ikke med de to, sier hun, og legger lattermildt til at hun «prøvde» å være gift med sine første ektemenn.

Knust av kjærlighetssorg

Det var fra 1997 til 1998 at Lopez var gift med servitøren Ojani Noa. Deretter innledet hun et forhold til rapperen P. Diddy (49), før hun giftet seg med danseren Cris Judd i 2001. Men også dette ble altså et kort ekteskap, da paret separerte seg året etter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer