Jennifer Lopez :

- To av ekteskapene mine teller ikke

Samtidig som Jennifer Lopez planlegger å gifte seg for fjerde gang, kommer hun med et stikk til to av sine eksmenn.

PRØVER IGJEN: Jennifer Lopez er klar for å gifte seg med Alex Rodriguez (til venstre) neste år. Tidligere har hun vært gift med henholdsvis Cris Judd, Ojani Noa og Marc Anthony. Foto: NTB Scanpix
PRØVER IGJEN: Jennifer Lopez er klar for å gifte seg med Alex Rodriguez (til venstre) neste år. Tidligere har hun vært gift med henholdsvis Cris Judd, Ojani Noa og Marc Anthony. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I mars kom den hyggelige nyheten om at stjerneparet Jennifer Lopez (49) og Alex Rodriguez (43) hadde forlovet seg, og nå er turtelduene altså i gang med bryllupsplanlegging.

- Vi har vært sammen i tre år nå. Vi skal gifte oss snart. Ikke snart-snart, men neste år. Jeg vil ha et stort bryllup, og jeg vil gifte meg i kirken denne gangen. Det har jeg aldri gjort tidligere, forteller popstjernen i en ny Youtube-video, ifølge People.

Det er ingen hemmelighet at artisten, som fyller 50 år neste måned, har hatt et trøblete kjærlighetsliv. Hun har allerede tre tidligere ekteskap, en brutt forlovelse, samt flere andre havarerte forhold bak seg.

Og i den nye YouTube-videoen kommer hun med et slags stikk til to av sine tidligere ektemenn, Ojani Noa (45) og Cris Judd (49):

- Jeg har vært gift tre ganger: En av gangene i ni måneder og en annen gang i elleve måneder. Så jeg teller egentlig ikke med de to, sier hun, og legger lattermildt til at hun «prøvde» å være gift med sine første ektemenn.

NEW YORK: Mange av de største kjendisene var tilstede da den årlige TIME 100-gallaen ble holdt i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Knust av kjærlighetssorg

Det var fra 1997 til 1998 at Lopez var gift med servitøren Ojani Noa. Deretter innledet hun et forhold til rapperen P. Diddy (49), før hun giftet seg med danseren Cris Judd i 2001. Men også dette ble altså et kort ekteskap, da paret separerte seg året etter.

I 2002, samme år som hun separerte seg fra Judd, rakk Lopez også å forlove seg med Hollywood-kjekkasen Ben Affleck (46). I to år var de i et svært høyprofilert forhold og bare få dager før de etter planen skulle gi hverandre sitt ja, utsatte de bryllupet på ubestemt tid.

I 2014 snakket «J-Lo» for første gang åpent om bruddet med Affleck, da hun ga ut selvbiografien «True Love». I den innrømmer stjernen at hun lenge slet med følelsene sine og hadde problemer med å komme seg videre etter bruddet.

- Jeg følte at jeg hadde funnet en flott person og at han følte det samme. Jeg trodde vi kunne få det til å fungere. Jeg har aldri hatt kjærlighetssorg på en slik måte som da det bryllupet ble avlyst. Kanskje fordi det var så offentlig, skrev hun og fortsatte:

- Det føltes som om hjertet ble revet ut av brystet mitt.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Det tok imidlertid bare fem måneder før Lopez fant kjærligheten på ny. Denne gangen med latinosangeren Marc Anthony (50), og etter et knapt halvår som kjærester ga de hverandre sitt ja.

Sammen fikk artistparet tvillingene Max og Emme (11), og lenge så det ut til at dette kunne være den store kjærligheten. Men i 2011, etter syv år som mann og kone, avslørte duoen at de skulle separeres.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Giftet seg på feil grunnlag

Den mørke skjønnheten har tidligere innrømmet at ekteskapsbruddet fra Marc Anthony er hennes største skuffelse i livet.

- Det var knusende og forferdelig. Vi trodde begge at vi skulle være sammen de neste førti årene, og at vi skulle forbli gift til vi døde.

- Jeg prøvde så hardt å få forholdet til å fungere. Jeg hadde vært gift to ganger før, og ville ikke at dette også skulle mislykkes, fortalte hun blant annet til People i 2014.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

I Youtube-videoen utdyper også Lopez hvorfor hennes to første ekteskap var så korte. Det handlet nemlig mye om at hun var redd for å føle seg alene.

- Jeg tenkte at hvis jeg giftet meg, ville jeg alltid ha noen, men det er ikke sånn livet fungerer. Det er helt feil utgangspunkt, sier hun, og legger til:

- Den riktige grunnen er når du finner noen som får deg til å bli en bedre person.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Det tok likevel ikke lang tid etter bruddet fra sin tredje ektemann at Jennifer fant lykken nok en gang. Da falt hun for den 18 år yngre danseren Casper Smart (32). I fem år hadde duoen et hett av-og-på forhold, og i 2016 innrømmet sangfuglen at hun ikke hadde gitt opp drømmen om å stå brud igjen.

- Casper og jeg ble kjærester, gjorde det slutt og nå er vi sammen igjen. Jeg tenker fremdeles på å gifte meg og å leve sammen med noen resten av livet. Jeg elsker filmen «The Notebook», delte hun den gang med W magazine.

Fire måneder senere ble det derimot slutt for aller siste gang mellom Lopez og Smart, etter at sistnevnte angivelig skal ha vært utro.

- Hun kastet ham ut fordi han var utro mot henne og han ble tatt. Det skjedde først for to år siden, og da lovet han henne at det aldri skulle skje igjen, men når det da skjedde igjen, var hun ferdig, fortalte en kilde til People den gangen.

IMPONERER: I et videoklipp publisert på Jennifer Lopez' Youtube, er det tydelig at datteren Emme (11) er avkom av moren. Her imponerer hun med herlig sangprestasjon. Vis mer

Måtte finne seg selv

Det var våren 2017 at ryktene begynte å svirre om at 49-åringen datet den tidligere basketballspilleren Alex Rodriguez.

Tidligere i år, før duoen avslørte forlovelsen, åpnet Jennifer seg om den lange rekken med brudd - før hun fant kjærligheten på ny med Rodriguez.

- For meg har reisen med forhold vært veldig opp og ned. Men det hadde ikke noe å gjøre med noen andre enn meg selv - det handlet om å finne meg selv, fortalte hun til Harper's Bazaar, og fortsatte:

- Frem til du lærer å elske deg selv, kan du ikke elske noen andre på en måte som er ren og ekte. Når du har gjort det, kan du ha forhold som er basert på kjærlighet og respekt og som er støttende. Det var en evolusjon som måtte skje for meg. Jeg føler at jeg er på et bedre sted nå.

LES OGSÅ: Christel Alsos har forlovet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer