<strong>FINNER TONEN:</strong> Seoghør.no kan i dag avsløre at to av deltagerne i bakgrunnen setter ny norsk «Paradise Hotel»-rekord når de hopper til køys allerede den første natten i årets sesong. I forgrunnen programleder Triana Iglesias. Foto: TV3
FINNER TONEN: Seoghør.no kan i dag avsløre at to av deltagerne i bakgrunnen setter ny norsk «Paradise Hotel»-rekord når de hopper til køys allerede den første natten i årets sesong. I forgrunnen programleder Triana Iglesias. Foto: TV3 Vis mer

To av disse har sex første kvelden

Rekordtidlig start på romantikken i årets «Paradise Hotel».

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Realityserien «Paradise Hotel» har flere ganger blitt omtalt som «sex-hotellet» etter at flere deltagere har havnet i intime situasjoner foran TV-kameraene.

Seoghør.no kan imidlertid avsløre at to av årets deltagere setter ny rekord når de i år finner tonen allerede første natten etter at de har sjekket inn på hotellet.

Av hensyn til seerne vil ikke Seoghør.no røpe identiteten til de to romkameratene før premieren 12. mars.

Da Seoghør.no møtte de to under innspillingen - som i likhet med de tidligere sesongene har foregått i Mexico - sa de at sengekosen skjedde helt spontant.

- Hun er jo en søt jente, og da kan sånt fort skje, sa den mannlige deltageren, mens han kvinnelige makker sa hun hadde fått litt panikk da hun våknet dagen etter.

- Det var jo ikke planen at dette skulle skje og i hvert fall ikke så tidlig, men det går bra, sier hun.

Begge hevder de ikke tenker på hvordan det vil bli scenene igjen på TV.

- Det velger jeg å ikke tenke på. Vi får ta det når det kommer, sier den mannlige deltageren til Seoghør.no

Line Vee Hanum i TV3 sier til Seoghør.no at den hete starten kom som en overraskelse på kanalen.

- Det har ikke blitt gjort spesielle grep i casting eller på annet vis for å få større fokus på sex, menen starten på årets Paradise-sesong blir intet mindre enn forrykende. Mulig at deltakerne har sett nøye på den danske versjonen av Paradise Hotel og latt seg inspirere.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er årets «Paradise Hotel»-deltakere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer