TNT-keyboardist Dag Stokke er død

Tony Harnell i sorg: - Jeg kan ikke tro at jeg skriver disse ordene.

GIKK BORT ONSDAG: Dag Stokke var en flttig brukt keyboardist. Her er han avbildet i forbindelse med konserten  «Fra barokk til rock på kirkeorgel» i Gjøvik kirke i 2008. Foto: Frode Hermanrud
GIKK BORT ONSDAG: Dag Stokke var en flttig brukt keyboardist. Her er han avbildet i forbindelse med konserten «Fra barokk til rock på kirkeorgel» i Gjøvik kirke i 2008. Foto: Frode Hermanrud Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TNT-keyboardist Dag Stokke fra Gjøvik er død, 44 år gammel.

Stokke spilte med TNT fra og med 1992-utgivelsen «Realized Fantasies» til og med «The New Territory» fra 2007. Han var også en del av bandet Vagabond og spilte blant annet med Unni Wilhelmsen.

Musikeren mikset og produserte også for blant andre Terje Rypdal og Multicyde. Han var sist aktiv i bandet Treasure og eide og drev selskapet OnlineMastering.

- Jeg kan bekrefte at Dag Stokke er gått bort. Vi fikk meldingen tidligere i dag. Bandet tar det tungt. Utover det vil vi foreløpig ikke kommentere ytterligere, sier pressekontakt for TNT, Inga Woie, til Seher.no.

På Facebook uttrykker tidligere TNT-vokalist Tony Harnell sin sorg.

- Jeg kan ikke tro at jeg skriver disse ordene. Dessverre måtte jeg denne morgenen ta farvel med Dag Stokke, min gamle venn og keyboardist i TNT, som forlot oss i dag alt for ung. Han kjempet en hard kamp med vedighet, mot og optimisme. Jeg vil altid se ham for meg i mitt minne, smilende fra den andre siden scenen. En vennlig kjempe, en sann engel på jorden. Jeg elsket ham høyt, som så mange andre han berørte i løpet av sin korte tid på denne jorden. Mine tanker er hos hans sønn og hans famile og venner. Ha en god reise, min venn. Jeg vil savne deg dypt, skriver han.


Kim Are Holmstad er manager for «Vår Jul», et musikkprosjekt Dag Stokke var en betydningsfull del av til det siste. Han forteller om en sorgtung dag.

- Dag var et fantastisk menneske, postiv, glad og en humørspreder og ikke minst en av Norges beste pianister. Han var julen 2010 på juleturné med Cecilia Vennersten, Gaute Ormåsen og Kristin Sevaldsen i konseptet «Vår Jul», som ble en stor suksess!, og som ble hans siste turné. Flere kommende prosjekter var Dag svært delaktig i, og det er ikke mange ukene siden vi satt og sendte hverandre meldinger med ideér til 2011 utgaven av «Vår Jul» med samme artister, uttaler Holmstad til Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer