Britney Spears:

TMZ: Vil fortsette vergemålet

Sangstjernen har vært underlagt et vergemål de siste 13 årene.

VERGEMÅL: De siste 13 årene har Britney Spears vært underlagt et vergemål. Nå ønsker hun, etter alt å dømme, å få faren fjernet som verge. Foto: Rich Fury / INVISION / TT / NTB
VERGEMÅL: De siste 13 årene har Britney Spears vært underlagt et vergemål. Nå ønsker hun, etter alt å dømme, å få faren fjernet som verge. Foto: Rich Fury / INVISION / TT / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden sangstjernen Britney Spears (39) hadde et svært offentlig sammenbrudd for 13 år siden, har hun vært underlagt et vergemål. Det siste året har det imidlertid fått mer oppmerksomhet, og vergemålet har vært gjennom flere runder i retten.

I flere år er det nemlig faren, Jamie Spears (68), som har hatt fullmakt over datterens eiendeler.

Nå melder kilder til TMZ at Britney selv ønsker å fortsette å være underlagt det mye omtalte vergemålet. Hun ønsker imidlertid å få faren fjernet.

BRYTER: Kjæresten til Britney Spears bryter tausheten etter den nye dokumentaren «Framing Britney Spears». Vis mer

Vil fortsette

Tabloidnettstedet skriver nemlig at stjernen selv ønsker å uttale seg i retten neste måned. Der skal hun etter alt å dømme be om å få fortsette å være underlagt vergemålet, men fjerne faren Jamie Spears.

TMZ skriver nemlig at stjernen ikke har følt seg fanget de siste 13 årene, siden hun har hatt stor omtrent like stor frihet som hvis hun ikke hadde hatt en verge.

Det eneste vergemålet nekter henne å gjøre skal nemlig være å ikke ta forhastede beslutninger, noe hun skal ha hatt for vane tidligere. De skriver også at 39-åringen er klar over at livet hennes var ute av kontroll før vergemålet, og at det har skapt struktur i livet hennes.

Britney og faren skal ikke ha snakket sammen på en god stund, og nettstedet skriver at 39-åringen skal ha vært sint på faren grunnet enkelte av beslutningene hans.

BRITNEY: Britney Spears har hatt faren som verge siden 2008. Men har det vært frivillig? Den nye dokumentaren til The New York Times håper å finne svar. Video: The New York Times Vis mer

#FreeBritney

Emneknaggen #FreeBritney har gått viralt de siste årene og ble startet av en gruppe av popstjernens fans, som hevder at Spears' far kontrollerer, manipulerer og utnytter datteren - og hennes mentale helse. Han har selv hevdet at dette er en vits.

Det har dermed ført til mange skriverier om 39-åringen, og spesielt har dokumentaren «Framing Britney Spears» fått mye oppmerksomhet, etter at den kom ut i februar i år.

Dokumentaren er produsert av New York Times og byr blant annet på detaljer om popstjernens søksmål mot faren. Den viser også oppsiktsvekkende klipp fra gamle intervjuer og sammenstøt med paparazzi-fotografer.

REDD: Igjen er fansen til Britney Spears bekymret for stjerna etter ny video på Instagram. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Dokumentaren har skapt sterke reaksjoner blant både fansen og i kjendisverdenen. Kort tid etter at den ble sluppet, brøt også stjernen selv tausheten om dokumentaren, som hun selv ikke medvirker i.

I et innlegg på Instagram delte nemlig Spears en videosnutt fra en tre år gammel opptreden, hvor hun synger låten «Toxic».

«Kan ikke tro at denne opptredenen til Toxic er fra tre år siden. Jeg vil alltid elske å være på scenen, men jeg tar meg tid til å lære og være en normal person. Jeg elsker å bare nyte det grunnleggende i hverdagen», skrev hun innledningsvis.

«Hvert menneske har sin egen historie og sitt syn på andre menneskers valg. Vi har alle så mange ulike, strålende og nydelige liv!!! Husk at uansett hva vi tror vi vet om et menneskes liv, så er det ingenting sammenlignet med personen som faktisk befinner seg bak linsen», fortsatte hun.

EKSER: Britney Spears har lagt ut en video på Instagram der hun danser til eksens låt. Nå har Justin Timberlake svart, og det setter fyr på kommentarfeltet. Vis mer

LES OGSÅ: Deler sjeldent glimt av sønnene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer