TMZ gjør narr av norske «Beliebere»

«Hotell beleiret av fanatiske fans», skriver det amerikanske nettstedet.

Øverst i saken kan du se Seoghør.nos egen video fra da «Belieberne» gikk amok utenfor hotellet onsdag denne uken!

SEOGHØR.NO: Horder av norske «Beliebere», som er kallenavnet på Justin Bieber-fans, har denne uken vært i ekstase over at deres største helt har ankommet hovedstaden.

Hele tre konserter har 19-åringen hatt på agendaen, og Bieber-sultne fans har trofast ventet utenfor hotellene der hvor Bieber visstnok skal ha innlosjert seg.

Hotell-kongen Petter Stordalen (50) spiste lunsj med 19-åringen da han gjestet Oslo i fjor, så overraskelsen var ikke stor da Bieber ble observert på Stordalens nye hotell The Thief på fasjonable Tjuvholmen i Oslo.

Flere hundre fans samlet seg derfor utenfor det eksklusive hotellet i håp om å få et glimt av deres hjerteknuser - og dette gjør det amerikanske nettstedet TMZ nå narr av!

«Hotell beleiret av fanatiske fans» er tittelen på en artikkel de publiserte på sine nettsider torsdag kveld - samtidig som Bieber avholder sin siste konsert på Telenor Arena - og fortsetter med sin sarkastiske tone:

«Selv om det er umulig å finne ut om Anne Frank ville vært en Belieber om hun hadde levd i dag, kan man med sikkerhet fastslå at gjestene som bor på det samme hotellet som Bieber i Oslo ikke er det. I hotellbrosjyren står det at alle rom har utsikt - men neppe med tilleggsopplysningen om hundrevis av skrikende nordiske fans».

Les alle våre Bieber-saker her!

LES OGSÅ: Stian Blipp har aldri tatt med damer hjem til foreldrene