Kylie Jenner skal vente baby med Travis Scott:

TMZ: - Kylie Jenner er gravid

Kardashian-familien skal være i ferd med å få et nytt familiemedlem.

KJÆRESTER: Kylie Jenner og Travis Scott avbildet sammen i juni. Ifølge nettsiden TMZ venter de to sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Kylie Jenner og Travis Scott avbildet sammen i juni. Ifølge nettsiden TMZ venter de to sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no) Realitystjernen Kylie Jenner (20) venter ifølge kjendisnettsiden TMZ sitt første barn.

Nettsiden - som blant annet var de første til å melde om Michael Jacksons død - hevder «Keeping up with the Kardashians»-stjernen skal ha delt den glade nyheten med flere venner tidligere denne måneden.

GRAVID: Dette bildet som Kylie Jenner la ut på sin Snapchat-konto blir av mange fans tolket som at hun venter barn. Foto: Snapchat.
GRAVID: Dette bildet som Kylie Jenner la ut på sin Snapchat-konto blir av mange fans tolket som at hun venter barn. Foto: Snapchat. Vis mer

Kylies kjæreste Travis Scott (25) skal også ha fortalt sine venner at han snart skal bli pappa til en liten jente.

- Familien har visst om det en stund

Flere andre nettsteder omtaler siterer også kilder nær Kim Kardashians halvsøster på at hun snart skal bli mamma.

- Familien har visst om det en stund. Hun gleder seg veldig og det samme gjør Travis, sier en kilde nær paret til People.

En annen kilde hevder nyheten skal ha kommet overraskende på familien - og Kylie selv.

- Det er en uventet og helt utrolig ting som har skjedd.

- Alle er veldig glade på hennes venge. Hun har aldri vært mer lykkelig.

- Fire måneder på vei

Ifølge Us Weekly skal Kylie ha fem måneder igjen til sin termin.

Hverken Kylie eller Travis har foreløpig kommentert babyryktene.

Flere fans har imidlertid påpekt det som ser ut som en voksende kul på magen på et av bildene som Kylie la ut på sin Snapchat-konto fredag.

Forholdet mellom Kylie Jenner og rapperen Travis Scott ble kjent i mai, en måned etter at hun hadde gjort det slutt med sin tidligere kjæreste Tyga (27).

25-åringen er blant annet god venn av Kylies svoger, Kanye West (40).

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 01.12.2015 Vis mer

Paret har blitt observert sammen flere ganger de siste månedene, og da Jenner fylte år i august, gjorde Scott stor stas på bursdagsbarnet.

Ifølge E! Online stelte han i stand et helt orkester som spilte musikk hjemme i stuen hennes, omringet av blomster. Selve bursdagsgaven var et nydelig diamantsmykke til en verdi av nesten av halv million kroner, ifølge TMZ.

Nettstedet skriver at rapperkjæresten ga Kylie et diamantkjede i bursdagsgave samme morgen.

I tillegg til å være en del av realityserien «Keeping up with the Kardashians» har Kylie Jenner gjort suksess med sin egen spin-off serie «Life of Kylie».

Hun tjener også store summer med sin svært suksessfulle kosmetikk-kolleksjon «Kylie Cosmetics».

Kylie er datter av Caitlyn (67) og Kris Jenner (61).

Kylie Jenner vil bli den fjerde av Kris Jenners barn som utvider familien.

Fra før har Kim Kardashian (36) barna North (4) og Saint (1) med sin ektemann Kanye West, mens Kourtney Kardashian (38) har barna Mason (7), Penelope (5) og Reign (2) med eks-samboeren Scott Disick (34).

Rob Kardashian (30) har datteren Dream (10 mnd.) med eks-kjæresten Blac Chyna (29).

ROMANTIKK: Det var ingenting å si på stemningen da Kylie Jenner og Travis Scott dro sammen på NBA-kamp i april. Foto: NTB Scanpix
ROMANTIKK: Det var ingenting å si på stemningen da Kylie Jenner og Travis Scott dro sammen på NBA-kamp i april. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forandringer på utseendet

Kylie Jenner er en av verdens mest populære på Snapchat, men har også måttet tåle kritikk for sin profilering på sosiale medier.

Det Kylie har fått mest tyn for, er sine store forandringer på utseendet.

Jenner har fått svært mye kritikk for å fylle leppene med såkalte «fillers», og flere har også spekulert i om hun også har operert nesen og brystene.

I februar var hun åpen om forandringene i en episode av «Keeping Up With the Kardashians».

- Jeg har midlertidige fillere. Det er bare en usikkerhet hos meg, så det er derfor jeg har gjort det. Jeg har hatt lyst til å fortelle det, men folk er så raske til å dømme meg for alt mulig. Derfor gikk jeg kanskje rundt grøten, men jeg løy ikke, hevdet hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer