«Tjukkholmen»-Espen blir pappa for første gang

Slanket seg 100 kg etter «Tjukkholmen», og møtte kjæresten før «Robinson».

FANT KJÆRLIGHETEN GJENNOM ROBINSON: Espen Aalberg deppet ikke da han røk ut av «Robinsonekspedisjonen» før finalen i 2009. Hjemme ventet nemlig hans nye kjæreste Guro Pettersen, som han hadde truffet på casting til realityserien kort tid før avrei Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
FANT KJÆRLIGHETEN GJENNOM ROBINSON: Espen Aalberg deppet ikke da han røk ut av «Robinsonekspedisjonen» før finalen i 2009. Hjemme ventet nemlig hans nye kjæreste Guro Pettersen, som han hadde truffet på casting til realityserien kort tid før avrei Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Espen Aalberg (34) fikk mye oppmerksomhet da han i 2009 ble med i realityserien «Robinson-ekspedisjonen» på TV3, etter å ha gått ned 100 kg på forhånd blant annet gjennom deltakelsen i TVNorge-programmet «Tjukkholmen».

Nede på øya slet Espen imidlertid med hjemlengsel, etter at han på et av casting-intervjuene før avreise hadde møtt Hamar-jenta Guro Pettersen.

Og etter at han måtte forlate realityserien etter en dramatisk lagduell, ble paret kjærester da han kom hjem til Norge.

Nå har paret flyttet sammen på Hamar, og forbereder seg på å bli foreldre sammen for første gang.

- Det stemmer at vi skal ha barn. Guro har termin i midten av oktober, og jeg gleder meg veldig, sier Espen til Seher.no.

I tillegg til å pleie forholdet etter at han røk ut av «Robinson», har Espen også vært gjennom hele 9 operasjoner for å fjerne overflødig hud etter sitt kraftige vekttap.

Nå ser han fram til å ta fatt på sin nye hverdag sammen med samboeren.

- Vi har det kjempefint på Hamar, og føler at jeg har vunnet i «Robinson» selv om jeg ikke kom til finalen. Hadde jeg ikke meldt meg på «Robinson», hadde aldri dette skjedd, sier han til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Gikk ned 100 kg før Robinson