GRAVID: Lisa Tønne venter barn, og er snart fem måneder på vei. På premieren til «Flink Pike» premiere på «Latter» i dag, viste hun frem babymagen. Foto: Stella Pictures
GRAVID: Lisa Tønne venter barn, og er snart fem måneder på vei. På premieren til «Flink Pike» premiere på «Latter» i dag, viste hun frem babymagen. Foto: Stella PicturesVis mer

- Tjukka har pyntet seg med blomster

Gravide Lisa Tønne kom alene - men likevel ikke helt alene....

Komiker-Norge var til stede for å støtte Pernille Sørensens solo-debut på scenen. Se bildespesial nederst i saken!

SEHER.NO:  I dag hadde Pernille Sørensen komikershow «Flink Pike» premiere på «Latter» i Oslo. Blant de oppmøtte gjestene var Lisa Tønne, Kristin Halvorsen og «Melonas»-kollegene Stine Buer og Kristin Skogheim.

Komikeren Lisa Tønne (32) kom alene, men likevel ikke helt alene - i magen har hun nemlig en liten baby. Hun og ektemannen, programleder Kyrre Holm Johannessen (36), venter sitt andre barn. Nå er hun rundt fem måneder på vei

På seg hadde gravide Tønne en grå cardingan og under en stripete T-skjorte. Som en prikk over i`en hadde komikeren festet en stor blå blomst på jakken sin.

- Tjukka har pyntet seg med blomster, sier Lisa Tønne til Seher.no.

Barne TV-stjernen, Margrethe Røed, kom sammen med sin mamma, og begge var spente på å se Pernille på scenen.

- Dette blir gøy, sier hun.

Også Kristin Halvorsen kom stormende, men hun hadde svært dårlig tid.

- Jeg har rundt et halvt sekund, sa hun lattermildt i det hun stormet forbi.

Radio-programlederne Johan Golden og Atle Antonsen var som vanlig i godt humør, men akkurat som Natalie Portman og hennes kjæreste, ville de helst ikke bli fotografert sammen.

- Vi skal stå så langt unna hverandre som mulig, sa Golden.

Denne høsten er Antonsen klar med komedieserien «Dag», hvor han selv spiller hovedpersonen, en nevrotisk samlivsterapeut kalt Dag Refsnes.

Tidligere denne uken avslørte Dagfinn Lyngbø, som er Sørensens ektemann, at han var helt sikker på at han kommer til å «få noen stikk» fra sin bedre halvdel i hennes nye show.

- Jeg skal se en prøve snart og regner jo med det da. Men hvis hun prater om meg, så håper jeg jo at det blir sånn veldig positivt og fint - «nå skal jeg bare ta fem minutter og prate pent om min mann». Hehe, nei, jeg får vel et par stikk, humrer han.

Komiparet, som giftet seg i 2006 og har en sønn sammen, snakker ofte om rollen som småbarnsforeldre i sine forestillinger. 


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg får nok et par stikk


KOM SAMMEN: Trond Fausa og Lena Kristin Ellingsen.
VILLE IKKE BLI FOTOGRAFERT SAMMEN: Johan Golden var skeptisk til å bli fotografert sammen med Atle Antonsen.
STILTE OPP LIKEVEL: Men så obestemte Golden seg, og stilte opp sammen med Antonsen likevel.
NRK-KOLLEGAER: Pernille Sørensens NRK-kollegaer Jon Almaas og Robert Stoltenberg.
GLEDET SEG: Margrethe Røed kom sammen med moren sin.
HADDE DÅRLIG TID: Kristin Halvorsen løp inn til showet.
STØTTE: Pernille Sørensens «Melonas»-kollegaer Stine Buer og Kristin Skogheim, var til stede for å støtte venninnens solo-debut på scenen.
PREMIERE: Pernille Sørensen komikershow «Flink Pike» hadde premiere på «Latter» ved Aker Brygge i Oslo i kveld. Foto: Stella Pictures