Tjente tre millioner på leilighet

Kristian Valen solgte myteomspunnet bolig...

KAN SMILE BREDT: Kristian Valen har nylig solgt sin leilighet med en fortjeneste på tre millioner kroner. Dessuten ble han kåret til årets morsomste under Komiprisen 2012, her avbildet med samboer Carina Reiersen. Foto: Stella Pictures
KAN SMILE BREDT: Kristian Valen har nylig solgt sin leilighet med en fortjeneste på tre millioner kroner. Dessuten ble han kåret til årets morsomste under Komiprisen 2012, her avbildet med samboer Carina Reiersen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kristian Valen gjør gedigen suksess med sitt nye show om dagen. Stort dårligere går det ikke med eiendomsinvesteringene hans.
 
Før sommeren la Kristian Valen (37) den myteomspunne leiligheten på St. Hanshaugen i Oslo ut for salg. Leiligheten kjøpte han for rundt 3,5 millioner kroner da han flyttet til Oslo i 2003. Ni år senere har han solgt den for drøye 6,5 millioner kroner i følge Se og Hørs sikre kilder.
 
Her kan du se leilighetens Finn-annonse.

Boligen har vært mye omtalt i mediene, spesielt etter den såkalte våpenepisoden i 2007. Selv har han ofte omtalt denne episoden som «ekstrem oppussing». For to år tilbake var det også en ukjent mann som gikk til angrep på Valen i denne leiligheten. Han ble da pågrepet av politiet utenfor boligen.
 
Leilighetssalget gir humorkongen en fortjeneste på tre millioner kroner. Tidligere har han tjent millioner på eiendomssalg i Spania. I dag eier han og selskapet hans, Deepwater, bolig i LA og på Aker Brygge i Oslo.
 
Kristian reiser i disse dager rundt med showet sitt «Fra Hillevåg til Hollywood». Showet har gått for fulle hus i Sandnes, Stavanger og nå i Haugesund. Neste stopp etter Haugesund blir Bergen.
 
Se og Hør har ikke lykkes i å komme i kontakt med Kristian Valen for kommentar.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han er en fullstendig idiot   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer