Cardi B:

Tjente ti millioner på 35 minutter

Superstjernen tar seg tilsynelatende godt betalt.

ANERKJENT: I 2020 fikk Cardi B prisen for årets kvinne av Billboard. Foto: Scott Roth/NTB
ANERKJENT: I 2020 fikk Cardi B prisen for årets kvinne av Billboard. Foto: Scott Roth/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rapperen Cardi B (30), hvis egentlige navn er Belcalis Marlenis Almánzar, var den første kvinnen til å vinne en Grammy for beste rap-album med «Invasion of privacy» i 2019. Hun har også vunnet flere priser for sine prestasjoner.

Med såpass mange utmerkelser er det klart at det ikke er billig å få rapperen til å opptre på et arrangement.

«NAKEN»: Stjernen Cardi B fikk oppmerksomhet etter en konsert i Miami 2. desember. Video: Twitter. Foto: Twitter. Reporter: Magnus Paus Vis mer

Tok seg godt betalt

Nylig opptrådte Cardi B på et privat arrangement for rundt 400 personer. Opptredenen skal ifølge Daily Mail ha vært for kredittfirmaet Chase Sapphire Reserve.

I et nå slettet Twitter-innlegg påstår rapperen at hun fikk én million dollar for å opptre på arrangementet, noe som tilsvarer nesten ti millioner norske kroner.

Rapperens opptreden skal ha vart i bare 35 minutter, og fant sted på et luksushotell i Miami Beach.

AVSLØRER: Harry styles avslører hva superhiten «Watermelon Sugar» egentlig handler om. Video: Steffen Pettersen Vis mer

Svarte på hat

Bakgrunnen for Twitter-innlegget var at en person delte en video av henne under arrangementet med kommentaren: «Grammy-vinneren opptrer nå i en bakgård».

Kommentaren traff kanskje et ømt punkt hos rapperen, som raskt svarte med hvor mye hun hadde tjent på opptredenen. Hun påpekte også at dette er noe folk skal ha i bakhodet neste gang de nevner henne.

Ikke lenge etter ble Twitter-innlegget slettet. Bakgrunnen for dette er hittil ukjent.

I et annet Twitter-innlegg refererte Cardi B til at opptreden var «for den beste banken i Amerika». Hun skrev også at det å opptre er lidenskapen hennes.

GIKK IKKE SOM DET SKULLE: Rapperen Cardi B hylles av fansen etter sin nyeste Instagram-video. Video: Instagram/@iamcardib / Rød Løper Vis mer

Tjente en million

Det er heller ikke første gang rapperen har delt åpent om inntekten sin. I slutten av november delte hun et innlegg på Twitter fra 2019 fra et statistikkbyrå.

I Twitter-innlegget sto det at Cardi B i gjennomsnitt tjente én million dollar per konsert på turneen hennes i 2019. I tillegg la superstjernen til at hun bare hadde syv konserter på turneen sin.

LES OGSÅ: Kritikken hagler

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer