Tjente seks millioner på seks måneder

Et halvt år etter at hun kjøpte huset til Brad Pitt, solgte TV-stjernen Ellen DeGeneres strandboligen med kjempeprofitt.

IDYLL: Slik ser huset, som både Brad Pitt og Ellen DeGeneres har solgt med profitt, ut. Foto: Stella Pictures
IDYLL: Slik ser huset, som både Brad Pitt og Ellen DeGeneres har solgt med profitt, ut. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den amerikanske talkshow-verten Ellen DeGeneres er ikke bare dyktig foran kamera, hun har også nese for gode eiendomskjøp.

Det viste hun senest denne måneden, da hun solgte en strandbolig hun har eiet i kun seks måneder, med en fortjeneste på nesten seks millioner kroner!

DeGeneres betalte ifølge nettsiden X17online.com rundt 70 millioner kroner for det spesialtegnete huset i februar, som Brad Pitt selv hadde innredet i 70-talls stil.

Nå er eiendommen - med utsikt over Stillehavet - solgt til kosmetikkdronningen Victoria Jackson for seks millioner kroner mer.

Ellen DeGeneres og hennes samboer - den tidligere «Ally McBeal»-stjernen Portia de Rossi- har også nylig fått fylt opp bankkontoene etter at de nylig solgte sitt herskapshus i Hollywood for 295 millioner kroner.

Nå venter fansen spent på hva som blir TV-stjernens neste eiendomstrekk...

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ellen gir Aniston make-over

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer