Anne Rimmen og Ailo Gaup:

Tjente nesten fem millioner på hussalg

På syv år har stjerneparet gjort god butikk på sin 100 kvadratmeter store leilighet.

PAR I TI ÅR: Anne Rimmen og Ailo Gaup har vært et av Norges mest profilerte par i en årrekke. Her på «Den 12. mann»-premiere i 2017. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
PAR I TI ÅR: Anne Rimmen og Ailo Gaup har vært et av Norges mest profilerte par i en årrekke. Her på «Den 12. mann»-premiere i 2017. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer
Publisert

«Torsdagsklubben»-programleder Anne Rimmen (37) og hennes samboer, motocrossføreren Ailo Gaup (39) har flyttet.

SKRIVER OM SALGET: Det er i tirsdagens Se og Hør at parets boligsalg er omtalt. Foto: Faksimile Se og Hør
SKRIVER OM SALGET: Det er i tirsdagens Se og Hør at parets boligsalg er omtalt. Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

For få dager siden fikk de endelig solgt endeleiligheten som ligger i Sagene bydel i Oslo, og som inneholder to soverom, stilig kontorplass og en flott hellelagt terrasse uten innsyn.

Flott funkis

Den ble lagt ut for salg for 9,8 millioner kroner, men salgssummen endte, etter det Se og Hør har grunn til å tro, på om lag 9,5 millioner kroner.

Paret har uansett fått en betydelig gevinst, siden de i sin tid betalte 4,8 millioner for herligheten.

Nå har det profilerte paret og deres sønn Ebbe (2) flyttet til en romslig funkisvilla på over 300 kvadratmeter på Tåsen i hovedstaden - med 1,3 mål tomt. Prisen på det nye hjemmet deres er ifølge Eiendomsregisteret 20,2 millioner - to millioner kroner over prisantydning.

Artikkelen fortsetter under bildet.

FLYTTET UT:
Rekkehusleiligheten på Sagene i Oslo ble nylig solgt med en fortjeneste på nesten fem millioner kroner. Foto: Oddvar Walle Jensen
FLYTTET UT: Rekkehusleiligheten på Sagene i Oslo ble nylig solgt med en fortjeneste på nesten fem millioner kroner. Foto: Oddvar Walle Jensen Vis mer

Ikke bli som pappa

Det nye nabolaget er et barnevennlig strøk. Ailo er kjent for sine stunts innen både motocross og på snøscooter, noe som har ført til en rekke alvorlige skader.

Da Se og Hør møtte paret for en stund siden, håpet begge at sønnen helst ikke skulle følge i farens fotspor.

- Faktisk håper jeg at han fortsetter med sin store interesse for bøker og Lego, sa Anne til Se og Hør den gang.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Fem soverom

Uansett hva slags aktiviteter familiens yngste medlem foretrekker, er det mer enn nok boltreplass i trekløverets nye bolig på Tåsen.

Ifølge salgsprospektet på Finn.no, er bruttoarealet 344 kvadratmeter. Den idyllisk beliggende eneboligen har fem soverom, tre bad, romslig terrasse og tre garasjer.

Huset ble bygget i 1935 og er omkranset av gressplen. I hagen er det en lekestue, noe Ebbe helt sikkert vil sette pris på.

FLYTTET INN: I denne funkisvillaen på Tåsen i Oslo flyttet familien på tre inn. Den gikk to millioner over prisantydning. Foto: Tor Lindseth
FLYTTET INN: I denne funkisvillaen på Tåsen i Oslo flyttet familien på tre inn. Den gikk to millioner over prisantydning. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Ny hverdag

Det var i januar 2016 at Anne Rimmen røpet at hun og samboeren ventet sitt første barn sammen. Sønnen Ebbe kom til verden i juli samme året.

I ei intervju med KK i fjor la ikke NRK-profilen skjul på at livet har endret seg drastisk etter at hun ble mamma.

- Prioriteringene blir annerledes. Men det synes jeg er helt greit. Jeg har alltid sagt at om jeg blir mamma, så skal barnet gå foran alt, sa hun i intervjuet.

FRYKTET NAKKEBRUDD: Anne Rimmen forteller om ektemannen Ailo Gaups nylige ulykke hvor han skadet nakken. Video: God Kveld Norge. Vis mer

Hun oppsummerte videre sin første tid som mor på denne måten:

- Det er alt på en gang. Det er superkoselig og fryktelig slitsomt. Jeg er ærlig på at det er kjempeslitsomt. Jeg glemmer ting og må skrive ned alt for å klare å huske. Så er det verdt det likevel, han er jo så nydelig. Han er frisk, han er blid … om jeg sover dårlig, det er helt greit. Først og fremst er jeg takknemlig for at alt er gått så bra, sa hun til ukebladet.

LES OGSÅ: Åpner opp om gravidsjokket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer