MILLIONÆR: Ifølge skattelistene, hadde artisten Morad Yousef Hadaoui over én million kroner i inntekt i 2008. Foto: Victoria Bryde, Seher.no
MILLIONÆR: Ifølge skattelistene, hadde artisten Morad Yousef Hadaoui over én million kroner i inntekt i 2008. Foto: Victoria Bryde, Seher.noVis mer

Tjente én million på Aylar-duett

Men Aylar Lie fikk bare smuler i forhold...

SEHER.NO: I august 2007 ga Aylar Lie (25) og popkollega Yousef ut singelen "Mamacita" - som med ett slo an i arabiske land, og musikkvideoen ble blant annet vist daglig på TV i Tyskland.

Se musikkvideoen til "Mamacita" nederst i saken.

Morad Yousef Hadaoui, som lanserte singelen sammen med den tidligere glamourmodellen, tjente godt på utenlandssuksessen, og var i 2008 oppført med en inntekt på hele 1.095.976.

Aylar, på sin side, tjente ikke stort - hun hadde nemlig bare 172.664 kroner i inntekt det samme året. 25-åringen hadde imidlertid en formue på 315.776 kroner, mens Yousefs formue var på 0 kroner.

Singelen "Mamacita" slo aldri helt an i Norge, men ble en stor hit i flere andre land, forteller Lyes Abid i plateselskapet Carambole Records, som utga singelen i 2007.

- Hos den persiske kanalen PMC lå den hele seks uker på A-lista. MTV Tyskaland sendte den mye, og den ble en gigahit i Marokko, som jo er Yosefs fødeland, sier han.


Abid forteller også at singelen fremdeles selger godt til utlandet.

- Singelen blir fremdeles bestilt fra iTunes og bestilt direkte fra oss både til USA, Tyskland og Frankrike, forteller Abid, som avslører at han på ingen måte hadde forventet utenlandssuksessen.


Youssef er ikke den eneste artisten som har fått hjelp av Aylar Lie til å komme seg opp og fram i musikkbransjen. Tidligere har Aylar blant annet skaffet ekstra blest rundt den svenske artisten Basshunter etter å ha stilt opp i musikkvideoene hans.

Søk i skattelistene Her!

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Mindre pupper - mer penger