BLE IKKE RIK: - Der gikk det nedenom og hjem. Men det gjorde meg, for å si det mildt, en erfaring rikere, sier Jan Thomas i "Studio 5" om sin medvirkning i den erotiske filmen "Mojave". Foto: FEM
BLE IKKE RIK: - Der gikk det nedenom og hjem. Men det gjorde meg, for å si det mildt, en erfaring rikere, sier Jan Thomas i "Studio 5" om sin medvirkning i den erotiske filmen "Mojave". Foto: FEMVis mer

Tjente ikke én krone på erotisk film

- Men det gjorde meg en erfaring rikere, forteller Jan Thomas.

SEHER.NO: I årets første program av talkshowet "Studio 5" på kanalen FEM er kjendisstylisten Jan Thomas Mørch Husby (42) programeder sammen med Eva Charlotte Stenseth (31), Mina Hadijan (34) og Eli Hagen (62). Og når gjengen begynner å snakke om økonomi, blir den erotiske filmen "Mojave", som Jan Thomas hadde hovedrollen i da han bodde i Hollywood, et naturlig tema, skriver Her og Nå.

Men 42-åringen avslørere at han ikke ble rik på den pikante erfaringen.

- He he, nei, der gikk det nedenom og hjem. Men det gjorde meg, for å si det mildt, en erfaring rikere, sier han i programmet.

Til VG har han tidligere sagt at han ikke var noen pornostjerne da filmen ble kjent her i Norge.

Filmen Jan Thomas medvirket i ble, ifølge Her og Nå, produsert av 10Percent Productions, som retter seg utelukkende mot homofile og lesbiske segmenter. Samme blad mener også å vite at han ikke tjente en eneste krone på medvirkningen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Drar tilbake til Hollywood